Expresverzending Wacht minder, speel meer

Beach Volleybalnet (Cord Headline)

(1)
8,5m x 0,9m beach volleybalnet met UV-behandeld nettextiel, 4in (10cm) vierkante mazen. 4mm gevlochten touw voor de spanlijn, 2mm gevlochten touw voor de sheerlijnen en roestvrij stalen oogjes. Ht volleybalnet voor FIVB-gereglementeerde wedstrijden. Enkel het net - palen worden afzonderlijk verkocht.
 

Vaak samen gekocht

8,5m x 0,9m Professioneel Beach Volleybalnet - Perfectioneer Je Opslag

Afmetingen

 • 28ft lang x 3ft hoog (8.53m x 0.9m)
 • 3 ¼in (10cm) vierkante mazen

Materiaal

 • 3 1/4 in (8cm) 420D Polyester Oxford witte band
 • Net gemaakt uit polyethyleen 2.5mm dik gedraaid touw met geknoopte mazen
 • Spandraad: 4mm gevlochten touw
 • Scheerlijnen: 2mm gevlochten touw

Diversen 

 • Net Kleur: Zwart 
 • Gewicht: 2.5kg
 • 1 jaar garantie 
Beach Volleybalnet Excellent Voor Gereglementeerde Toernooien en Familieplezier

Of het plaatselijke strand nu jouw podium is, of het is een door de FIVB-georganiseerd toernooi, ons 8,5m x 0,9m beachvolleybalnet kan zonder problemen in beide situaties gebruikt worden. Deze netten kunnen heel wat actie aan dankzij het sterke 4 mm gevlochten touw, dit zorgt ervoor dat het net niet losraakt tijdens een spel.     

 • Conform de officiële FIVB-voorschriften, kan dit strandvolleybalnet worden gebruikt in wedstrijden of trainingen.
 • 4 mm spanlijn houdt dit volleybalnet altijd strak.
 • 2 mm gevlochten scheerlijnen maken het mogelijk dit net aan vrijstaande palen te bevestigen.
 • Vierkante mazen van 4 inch (10 cm) gemaakt uit UV-gestabiliseerd en rotbestendig 2,5 mm dik gevlochten touw.
 • 3 ¼ inch (8cm) breed 420D polyester Oxford wit voldoet aan de FIVB-voorschriften voor afmetingen van de boorden.

Of je nu een doorwinterde aanvaller bent of een beginnende afblokker, dit net is ontworpen voor elk niveau. Dit 8,5m x 0,9m volleybalnet voldoet aan de FIVB-voorwaarden voor afmetingen van volleybalnetten. De 10cm geknoopte vierkante mazen en de witte banden maken dit een perfect net zowel voor vrijetijdsvolleybal als voor FIVBerkende toernooien. 

Duurzaamheid is standaard bij dit volleybalnet dankzij het UV-behandelde zwarte net. Het kan buiten worden gebruikt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de schadelijke effecten van direct zonlicht op het net. Bovendien bestaat de band uit Oxford canvas van 420D polyester en houdt het net continu strak. Dus niet alleen kan dit strandvolleybalnet elke dag in de zon overleven, maar dankzij het duurzame geknoopte net ook de onvermijdelijke strandmotregen.

Roestvrij stalen oogjes en 2 mm gevlochten scheerlijnen zorgen ervoor dat de volleybalnetten op hun plaats worden gehouden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over loskomen tijdens het heetst van de strijd of wegwaaien in de sterkste wind. Dankzij de scheerlijnen kan dit net worden bevestigd aan zowel vrijstaande als vaste volleybalpalen, terwijl het nog steeds voldoet aan de FIVB-richtlijnen.

Het hoogwaardige 2,5 mm dikke, gedraaide touw en Oxford banden van 420D polyester zorgen er ook voor dat het net zelfs de meest hardnekkige knuckleball kan weerstaan. Bovendien is dit volleybalnet met een gewicht van slechts 2,5 kg lichtgewicht en gemakkelijk op te bergen wanneer het niet in gebruik is - waardoor deze netten de optimale investering zijn voor zowel professioneel als recreatief gebruik.

Als u ook volleybaluitrusting wilt kopen, levert Net World Sports een assortiment vrijstaande volleybalpalen en volleybalpalen met grondhouders voor binnen en buiten. We bieden de volgende dag levering en snelle verzending voor wereldwijde verzending. Transformeer je lokale team van nieuwkomers naar deelnemers aan het beachvolleybaltoernooi met onze standaardvolleybaltrainingen voor training en competitie. 

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven