Expresverzending Wacht minder, speel meer

BETALINGSWIJZEN

U kunt een reeks betalingswijzen gebruiken om uw bestelling te vervolledigen.

Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende opties die voor u beschikbaar zijn. Als u aanvullende informatie wenst over een specifieke betaalmethode of over opties die we hieronder niet hebben vermeld, neem dan hier contact met ons op.

 

 • Apple Pay

  Apple Pay is eenvoudig en stelt je in staat om veilig aankopen te doen op je Apple apparaat. Het is net zo eenvoudig als het gebruik van uw fysieke kaart, en nog veiliger ook. Het stelt u ook in staat om te voorkomen dat u ons volledige afrekenproces moet doorlopen, waardoor u een efficiëntere winkelervaring bij ons krijgt!

  Wanneer je een aankoop doet, bewaart Apple Pay geen transactiegegevens die aan jou kunnen worden gekoppeld, maar maakt het gebruik van unieke gecodeerde transactiegegevens. Dit betekent dat uw kaartnummer nooit wordt opgeslagen op uw apparaat of op de servers van Apple. Wanneer een betaling wordt gedaan worden uw kaartnummers nooit gedeeld door Apple. We stellen geen limiet voor onze Apple Pay aankopen. We begrijpen dat sommige aankopen boven de €35 gaan en willen uw winkelervaring bij ons zo gemakkelijk mogelijk maken.

 • Google Pay

  Google Pay is eenvoudig en stelt u in staat om veilige aankopen te doen op uw Android toestel. Het is net zo eenvoudig als het gebruik van uw fysieke kaart, en nog veiliger ook. Het stelt u ook in staat om te voorkomen dat u door ons volledige afrekenproces gaat, waardoor u een efficiëntere winkelervaring bij ons krijgt! Wanneer u uw aankoop doet, stuurt Google Pay uw credit- of debetkaartnummer niet op. In plaats daarvan wordt een virtueel rekeningnummer gebruikt om uw accountgegevens weer te geven - om ervoor te zorgen dat uw kaartgegevens veilig blijven. Er worden geen persoonlijke of kaartgegevens opgeslagen op uw apparaat. We stellen geen limiet voor onze Google Pay aankopen. We begrijpen dat sommige aankopen boven de €35 gaan en willen uw winkelervaring bij ons zo gemakkelijk mogelijk maken.

 • Paypal

  Ja, we accepteren PayPal voor alle online bestellingen. Dit geldt ook voor internationale bestellingen als u op onze website in het Verenigd Koninkrijk of op een van onze internationale websites winkelt.

 • Betalingszekerheid

  U hoeft u geen zorgen te maken! Al de betalingen en transactiepagina’s op de Net World Sports website zijn volledig betrouwbaar.

Terug naar boven