Expresverzending Wacht minder, speel meer

Dubbelzijdige Fitness Schijven (Paar)

(2)
18cm dubbelzijdige fitness schijven voor gebruik op harde en zachte vloeren. De harde kant is gemaakt uit ABS-plastic voor gebruik op zachte vloeren zoals tapijt, terwijl de zachte kant gemaakt is van zacht EVA-schuim.
 

Vaak samen gekocht

18cm Duurzame Dubbelzijdige Fitness Schijven Voor Core Training

Afmetingen:

 • Elke schijf heeft een diameter van 18cm (7 inches)

Materiaal:

 • Kleur: Zwart en blauw
 • Harde zijde is vervaardigd van ABS-kunststof
 • Zachte zijde is vervaardigd van EVA-schuim

Diversen:

 • Kenmerken Net World Sports-logo
 • Verstevigt de rug- en buikspieren
 • Bevat twee fitness schijven.
18cm Dubbelzijdige Core Fitness Schijven Voor Gebruik Op Harde En Zachte Vloeren

Fitness schijven zijn een eenvoudige manier om uw trainingen in de sportschool en thuis te intensiveren. Bewegingen zoals lunges en plank worden intenser door het gebruik van onze 18 cm (7-inch) brede dubbelzijdige fitness schijven. De workoutschijven zijn gemaakt van EVA-schuim en ABS-kunststof en kunnen op harde en zachte oppervlakken worden gebruikt.

 • De schijven zijn dubbelzijdig voor gebruik op harde en zachte vloeren.
 • Fitness schijven zijn gemaakt uit ABS (acrylonitril-butadieen-styreen) kunststof voor zachte vloeren en EVA-schuim voor harde vloeren.
 • Een pakket van twee sschijven van 18 cm (7 inch) is inbegrepen bij uw aankoop.
 • Schijven kunnen worden gebruikt om tijdens spiertrainingen op specifieke spiergroepen te richten.
 • De non-impact methode van fitness schijven vermindert de impact op gewrichten, wat betekent dat u minder pijn zult voelen na trainingssessies.

Ongeacht op welk type vloer u wilt werken, de dubbelzijdige constructie van onze schijven met een diameter van 18 cm (7 inch) zorgt ervoor dat u soepel over de grond glijdt. De ene kant is gemaakt van ABS-kunststof, wat ideaal is voor zachte oppervlakken zoals vloerbedekking en de andere is gemaakt van EVA-schuim voor gebruik op harde oppervlakken zoals een sportschool en houten vloeren.

Trainingsschijven kunnen worden gebruikt om verschillende spiergroepen te verstevigen, zodat u uw training kunt afstemmen op de behoeften van uw lichaam. Het gebruik van de workoutschijven vereist een constante kernstabilisatie, wat betekent dat wanneer u de schijven gebruikt, u een lonende workout voor de buik- en rugspieren krijgt.

Core workoutschijven zijn een geweldige manier om te trainen terwijl het risico op letsel of pijn aan uw gewrichten wordt geminimaliseerd. Omdat je voeten, knieën of armen nooit de schijven verlaten, is er vrijwel geen impact. Dit vermindert stress op uw gewrichten, waardoor uw pijn en pijn na intensieve trainingen tot het verleden behoren.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven