Sneller Zoeken Filter op Filter Producten

Meer dan 7000

producten op voorraad

10% korting*

Code: CYBER10

Tennisracket Sets

6 Producten

"

Tennisnet-, bal- en racketsets voor tuinspel en mini-tennis

Tennisracketsets van Net World Sports bevatten alles wat u nodig hebt om tennis op te zetten en te spelen in uw tuin, op het strand of op tennisbanen binnen en buiten.

Net World Sports stock-tennissets uit het assortiment Vermont Sports tennisuitrusting, te zien op locaties zoals Wimbledon, Roland Garros en Melbourne Park. Naast tennisnetten en tennispalen bevatten onze racketsets draagtassen, tennisballen en keuze uit junior of senior tennisrackets. Junior tennisracketsets zijn perfect voor mini-tennis voor kinderen in de achtertuin en coaching op scholen, terwijl 27 inch tennisracketsets meer geschikt zijn voor beginnende spelers, halfgevorderde volwassenen en senior tennisspelers.

Mini tennisracket sets zijn volledig draagbaar en omvatten onze 3m, 6m of 9m mini tennisnetten, de Vermont Colt Mini tennisrackets in 19 inch, 23 inch en 25 inch racket maten plus rode, oranje en groene mini tennisballen om aan te passen de verschillende stadia van mini-tennis of kort tennis. Terwijl 27 inch tennisracketsets voor volwassenen zijn ontworpen voor twee of vier seniorenspelers. Of u nu een ervaren tennisspeler, halfgevorderde of beginner bent, racket- en balsets zijn geweldig voor het oefenen op het veld, maar complete sets omvatten minitennisnetten, rackets en ballen om direct een mini-tennisbaan op elk oppervlak te maken - strand, gras of speelplaats.

Hoogwaardige tennisuitrusting, racketsets en trainingsuitrusting uit het Vermont-assortiment zijn beschikbaar met supersnelle leveringsopties van Net World Sports.

"