Expresverzending Wacht minder, speel meer

Volleybalnet Antennes & Hoes

(1)
Paar traditionele rood & witte professionele volleybalnet antennes in glasvezel voor wedstrijdgebruik. Hoezen zijn inbegrepen voor gemakkelijke en veilige verbinding met volleybalnetten.
 

Vaak samen gekocht

Maak Jouw Net Wedstrijdklaar - Volleybalnet Antennes En Hoezen

Afmetingen

• Antennes - FIVB-Gereglementeerd - 5ft 11in (1.5m)

• Hoes - 2in Breed

Kleur

• Antennes - Klassiek Rood & Wit Gestreept

• Hoes - Wit

Materiaal

• Glasvezel

Professionele Volleybalnet Antennes & Hoezen Voor Wedstrijden

Een verplichte bijlage voor alle competitieve volleybalwedstrijden; deze glasvezelantennes en -hulzen (of hoezen) zijn verticaal bevestigd aan de bovenkant van elk uiteinde van het volleybalnet.

Met een ongelooflijk eenvoudige bevestiging, zullen uw antennekoker snel worden bevestigd. Een snelontgrendelingsmechanisme wordt gebruikt om de antennes en omhulsels eenvoudig te bevestigen en los te maken. 

Overeenkomstig de voorschriften worden de volleybalantennes aan de uiteinden van het net, boven de zijlijnen en niet-in-spel gemonteerd. Dankzij deze antennes is je net geschikt voor gebruik tijdens elke competitieve volleybalwedstrijd.

Gemakkelijk te gebruiken en te monteren met uw volleybalnet, de duurzame, duurzame volleybalnetantennes zullen gegarandeerd indruk maken op uw baan, waardoor het een echt professionele afwerking krijgt.

Opgelet; antennes worden over het algemeen gebruikt voor wedstrijdwedstrijden binnenshuis in tegenstelling tot het equivalent in de buitenlucht. 

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven