Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORZA Snelheid & Behendigheid Trainingsladder

(7)
FORZA behendigheidsladder ideaal voor trainingsoefeningen en oefeningen. Gemaakt van plastic sporten en nylon randen, schuiven de sporten van de snelheidsladder op en neer om het gemakkelijk verstelbaar te maken.
 

Vaak samen gekocht

MULTI-SPORT TRAINING EQUIPMENT - SPEED AGILITY LADDER

Materiaal:

  • De behendigheidsladder heeft plastic sporten en nylon randen

Afmetingen:

  • Lengte: 3m - 10ft | 6m - 20ft
  • Breedte: 3m - 40cm | 6m - 40cm
  • Sporten: 3m - 6 Sporten | 6m - 12 Sporten

Diversen:

  • De sporten glijden op en neer langs de randen van de behendigheidsladder zodat de openingen gemakkelijk kunnen worden aangepast
  • Platte sporten in professionele stijl in tegenstelling tot ronde alternatieven om het risico op letsel te minimaliseren
  • De ladderuiteinden kunnen worden samengevoegd als u een langere lay-out nodig heeft voor een meer uitdagende trainingsoefening
Handig Trainen Met Deze Snelheid & Behendigheid Trainingsladder

Of het nu gaat om snelle voetoefeningen voor voetbal, rugby, tennis of netbal, deze snelheids- en behendigheidsladders helpen je om je behendigheid eindeloos te verbeteren.

Met deze professionele snelheids- en behendigheidstrainingsladders heeft u de beste uitrusting om uw pastechniek, armcontrole, voetenwerk en algehele coördinatie te verbeteren.

Deze fluorescerende gele behendigheidsladders zijn er in twee verschillende lengtes. Wenst u de ladder langer dan hechten ze gemakkelijk aan elkaar als je nog een ladder wilt toevoegen en je techniek wil aanscherpen.

Onze 3 m (10 ft) trainingsladder heeft 6 sporten en is 40 cm (16 inch) breed. Onze 6 m (20 ft) trainingsladder heeft 12 sporten en is 40 cm (16 inch) breed.

Ontworpen met sportsterren van alle leeftijden, vaardigheden en sporten voor ogen, bevatten deze snelladders platte, pro-stijl sporten in plaats van rondere versies, wat betekent dat je minder snel struikelt en blessures oploopt.

De nylon sporten zijn ook volledig verstelbaar, zodat je je trainingsoefeningen kunt variëren met kleinere openingen voor snelle voeten, grotere openingen voor stappatronen.

Net World Sport heeft een breed scala aan trainingsapparatuur op voorraad, zodat u het meeste uit uw trainingssessies kunt halen. Bekijk onze FORZA Snelheid Training Hordes, perfect te combineren met onze FORZA Slalom Trainingspalen.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven