Expresverzending Wacht minder, speel meer

Tuin Gezelschapspelen


Bekijk ons ​​enorme assortiment tuinspellen, je vindt er iets voor het hele gezin om van te genieten, want onze producten variëren in maten voor alle leeftijden en vaardigheden. Onze Croquet sets zijn altijd een familie favoriet vanwege de eenvoudige regel en eenvoudige set-up, net als onze French Boules en Premium Bocce Sets!

Onze Garden Cricket Set is ideaal voor het ontluiken van Kevin Pietersen die er zijn! Onze geweldige cricketset bevat twee cricketbats, stompen en ballen, zodat je meteen aan de slag kunt. We hebben een set tuincricketballen die apart worden verkocht, omdat je nooit teveel cricketballen kunt hebben!

Ons assortiment ProCourt-tuinspellen omvat een Mini Tennisnet & Racketset samen met een Mini Badmintonnet & Racketset, zodat uw gezin op een zomerse dag verschillende sporten kan uitproberen. Waarom grijp je onze vrijstaande volleybalpalen niet om je volleybalvaardigheden te perfectioneren!

Als rounders je speciale vaardigheid is, of zelfs als je een beginner bent, is ons enorme assortiment Rounders-apparatuur perfect voor het opzetten van een spel in de tuin! Ons assortiment omvat Rounders Bats, Rounders Match Balls, Rounders Bases en palen, en zelfs een handige set met alles wat je nodig hebt voor een geweldig spel rounders!

Hierna volgt een selectie van onze kwaliteit golfproducten die perfect zijn voor de tuin. Oefen een reeks schoten in ons golfchipping-net met behulp van ons golf putting mat of onze dubbelzijdige putting mat! Als dit niet genoeg is, is onze putting mat met dubbele snelheid perfect voor het beheersen van die vaardigheden! En onze Balreturner zal al het harde werk voor je doen, zodat je de hele dag kunt spelen!

Je zult zeker iets vinden voor het hele gezin, met Net World Sports geweldige reeks tuinspellen!

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven