Expresverzending Wacht minder, speel meer

Rounders Set [Bats, Ballen, Palen, Honken & Draagtas]

(3)
Een set voor rounders met bats, ballen, honken, palen en een draagtas. Beschikbaar in jumbo of klassiek. Alle uitrustig die nodig is voor urenlang zomerplezier.
 

Vaak samen gekocht

Het Ideale Pakket Voor Zomerplezier Voor Sportievelingen Van Elke Leeftijd

Honkbal Bat:

  • Gereglementeerd afmeting van 45cm (18 inch) verstevigd hout met rubberen handvat voor nog meer grip

Rounders Bal:

  • Standaard maat leer gebonden bal met gestikte naad voor uitzonderlijke duurzaamheid en grip

Rounders Honken & Palen:

  • Fantastische witte kunststof markeerstokken met een diameter van 25 mm (1 inch) die stevig in de rubberen honken kunnen worden geplaatst

Diversen:

  • Wordt geleverd met een handige draagtas om het materiaal veilig op te slaan
De Ultieme Rounders Set. Alles wat je nodig hebt voor een bat in het park.

Ons premium rounders set is alles wat je nodig hebt voor urenlang zomerplezier. Van spelen in de tuin en het park tot trainen op het veld, onze rounders set is draagbaar, perfect voor urenlang gemakkelijk zomerplezier.

  • Beschikbaar als Classic of als Jumbo pakket. De Classic set bevat 2 bats, 6 ballen, 4 honken, 4 palen terwijl het Jumbo pakket dubbel plezier biedt met 4 bats, 12 ballen, 4 honken en 4 palen.
  • Inclusief een draagtas om al uw apparatuur veilig op te bergen.
  • De witte markeerstokken en rubberen voeten zijn eenvoudig en snel op te stellen, zodat u meer tijd hebt om te werken aan het perfectioneren van uw roundersvaardigheden.
  • Super-stevige rubberen honken die bestand zijn tegen een winnend rondje.
  • Gereglementeerde afmetingen bats en ballen, ideaal voor scholen en clubs.

Bestaande uit een set bats, ballen, honken, markeerstokken en een draagtas die gemakkelijk is op te bergen en te vervoeren, is deze ongelooflijk gewaardeerde set geweldig om te beginnen met uw rounders uitrusting.

Een ongeëvenaard pakket met kit dat kan worden gebruikt voor scholen en lokale clubs. Onze uitgebreide rounderset is geschikt voor wedstrijdwedstrijden of een eenvoudige dag in het park met vrienden.

Net World Sports levert het grootste assortiment rounders-apparatuur die u tegen de beste prijs vindt. Als je extra roundersbal of rounders-bats wilt, verkopen we individuele items, zodat je je perfecte rounders-opstelling kunt personaliseren. We zijn een gegarandeerde succes voor je school of club, we leveren de uitrusting, het enige wat je hoeft te doen is de spelers voorzien en je bent klaar voor actie.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven