Expresverzending Wacht minder, speel meer

Voetbaldrukmeter

Voetbaldrukmeter en één stalen naald. Sluit deze meter aan op de FORZA Pump That Ball om nauwkeurige metingen in psi- en barwaarden af te lezen tijdens het opblazen van voetballen. Opbergruimte voor twee reserve naalden bevindt zich aan de achterkant van de lezer.
 

Vaak samen gekocht

Voetbaldrukmeter met behuizing voor twee extra naalden.

Materiaal

 • Ultra-duurzaam plastic
 • Roestvrij stalen naald

Diversen

 • Psi- en barwaarden
 • Wordt geleverd met een naald
 • Opslagruimte voor twee extra naalden (apart verkrijgbaar)
 • Voetbaldrukmeter is compatibel met de FORZA Pump That Ball
Analoge Voetbaldrukmeter Voor Psi- en Barmeting.

Aflezen van nauwkeurige psi- en barwaarden met deze plastic, voetbaldrukmeterlezer. Uitgerust met een roestvrijstalen naald, kan de meter worden gebruikt om te te strak opgepompte ballen te ontluchten en heeft ook een opslagruimte voor twee extra naalden. Bevestig deze meter aan de FORZA Pump That Ball om deze waarden af te lezen terwijl u voetballen oppompt.

 • Voetbaldrukmeter geeft waarden weer in psi en bar.
 • De meter wordt geleverd met één roestvrijstalen naald.
 • Opbergruimte aan de achterkant van de lezer voor twee extra naalden.
 • Kan ook voetballen ontluchten.
 • Kan bevestigd worden aan de FORZA Pump That Ball™.

Controleer snel de druk in de bal door de naald van deze meter in het ventiel van uw voetbal te steken. De meetwaarden worden weergegeven in psi en bar zodat u nauwkeurige metingen in uw gewenste meetwaarden kan krijgen. De roestvrijstalen naald van de lezer van de voetbaldrukmeter kan ook worden gebruikt om lucht uit ballen te verwijderen, zodat u de druk in uw voetbal naar uw voorkeur kan aanpassen. Aan de achterkant van de plastic behuizing van de lezer bevindt zich ruimte voor twee extra naalden.

U kunt deze voetbaldrukmeter aan de FORZA Pump That Ball bevestigen om uw voetbal heel nauwkeurig op te blazen. Schroef de manometer eenvoudig op de bovenkant van de pomp. Door de twee producten met elkaar te verbinden, kan u de druk in uw voetbal zien terwijl u deze opblaast, waardoor de kans op overmatig opblazen wordt geminimaliseerd. P>

Net World Sports beschikt over een groot assortiment ultra-duurzame voetballen, speciaal ontworpen voor wedstrijd en training zoals de FORZA Pro Match Fusion Voetbal [2018], FORZA Training Voetbal [2018] en de FORZA Tuin Voetbal.

Voetbal Maat/Type Bar Luchtdruk Niveau Psi Air Luchtdruk Niveau Size 5 (Volwassene 14+) 0.6 - 1.1 8.7 - 15.9 Maat 4 (Leeftijd 9 - 14) 0.6 - 1.1 8.7 - 15.9 Maat 3 (Leeftijd 6 - 9) 0.6 - 1.1 8.7 - 15.9 Maat 2 (Leeftijd 4 - 5) 0.6 - 1.1 8.7 - 15.9 Futsals (Maten 3 & 4) 0.4 - 0.6 5.8 - 8.7

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven