Expresverzending Wacht minder, speel meer

SNELHEIDS- & BEHENDIGHEID IJSHOCKEY TRAINING LADDER

(1)
Laat jouw spel voor zichzelf spreken door deze FORZA snelheid ladder aan jouw trainingsopstelling toe te voegen. De perfecte tool om de kwaliteit van jouw trainingen op zo veel verschillende manieren te verbeteren. Beschikbaar in 2 verschillende afmetingen.
 

Vaak samen gekocht

Lengte:

  • 3m (10ft) of 6m (20ft)
  • De 3m (10ft) snelheid ladder heeft 6 sporten
  • De 6m (20ft) snelheid ladder heeft 12 sporten

Breedte:

  • Een behendigheidsladder is 40cm (16in) breed

Diversen:

  • De sporten schuiven op en neer langs de ladderranden zodat de afmeting van de openingen gemakkelijk kunnen worden aangepast
  • Vlakke sporten in professionele stijl in tegenstelling tot ronde gevormde alternatieven om het risico op letsel te minimaliseren
  • De uiteinden van de ladder kunnen aan elkaar worden gekoppeld als je een langere lay-out nodig hebt voor een meer uitdagende training
  • Ladder is gemaakt van plastic sporten en nylon boorden
Word Kampioen Op Het IJs Door Deze FORZA Snelheid Ladder Te Gebruiken - Perfect Voor Droogtraining

Deze FORZA snelheid ladder is perfect voor conditie- en fitness training op het droge en zal zonder twijfel de conditie, stamina en coördinatie van jouw spelers de hoogte injagen.

Geschikt voor alle leeftijden en vaardigheden. De ladder heeft beweegbare sporten waardoor de training aan verschillende leeftijden kan aangepast worden. Met vlakke sporten tegenover de traditionele cilinders vermindert deze ladder het risico op struikelen en vallen.

De ladder is een ideale trainingstool van juniors tot NHL-professionals en is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen.

Net World Sports heeft een steeds verder uitbreidende ijshockeylijn die alles omvat, van doelen en doelnetten tot training en fitness.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven