Expresverzending Wacht minder, speel meer

Roestvrij Messing Scheidsrechter Fluitje & Neklint

Uitstekende kwaliteit, luid, roestvrijstalen scheidsrechterfluitje met neklint inbegrepen. Ideaal voor elke sportieve official of trainer die een fluitje nodig heeft voor de wedstrijddag of training.
 

Vaak samen gekocht

Roestvrij Messing Scheidsrechterfluitje

  • Roestvrij messing fluitje
  • Duurzaam neklint
  • Neklint inbegrepen, bevestigd met clip, dus gemakkelijk te wisselen
  • Kleur van het neklint kan variëren
  • Beschikbaar als een enkele fluitje of pakket of 12 fluitjes

Ideaal voor trainers, scheidsrechters, trainingsoefeningen en meer!

Roestvrij Messing Fluitje voor Scheidsrechters, Officials en Trainers

Al fluitend aan het werk! Onze roestvrijstalen scheidsrechtersfluitje is ideaal om de aandacht van iedereen te trekken op het voetbalveld of tijdens trainingsoefeningen.

Onze hoogwaardige metalen fluitje is gemaakt van robuust staal en garandeert een ​​helder, luid geluid dat lange afstanden overbrengt. Perfect voor verschillende doeleinden zoals trainingen, voor redders of voor een fitness instructeur.

Dit messing scheidsrechterfluitje wordt geleverd met een duurzaam neklint dat veilig en comfortabel om uw nek hangt. Het is verbonden aan het fluitje via een clip zodat u ook andere attributen kan toevoegen.

Onze duurzame fluitjes zijn een koopje en onmisbaar voor scheidsrechters van voetbalwedstrijden, hockey of rugbywedstrijden.

Alleen verkrijgbaar of als een pakket van 12, wat betekent dat je genoeg hebt om weg te geven of als reserveonderdelen te bewaren.

Net World Sports heeft verschillende andere lijnrechters- en scheidsrechteruitrusting op voorraad, zoals onze UEFA Lijnrechter Vlaggen en onze kaartenhouder voor scheidsrechters.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven