Expresverzending Wacht minder, speel meer

OPVOUWBARE DRAAGMAND VOOR DRINKFLESSEN

(6)
Draagmand voor 10 sport waterflessen. Duurzame en opvouwbare draagmand ideaal voor transport van waterflessen en makkelijk om op te bergen.
 

Vaak samen gekocht

Opvouwbare Draagmand Voor Waterflessen Van Sportteams

  • Sterke plastic draagmand met handvat
  • Opvouwbaar voor makkelijke opslag
  • De afmetingen van elke unit is ongeveer 8cm x 8cm en 14cm diep
  • Capaciteit: 10 Flessen
Draag tot 10 waterflessen mee op het veld met deze duurzame opvouwbare draagmand voor waterflessen.

Hou je team goed gehydrateerd met deze opvouwbare plastic draagmand voor sportflessen. Deze drager is gemaakt van stevig plastic en kan maximaal 10 sportflessen bevatten en kan worden samengevouwen tot een compact 2 inch breed pakket, de perfecte maat om achterop de teambus mee te nemen of te gebruiken tijdens de wekelijkse voetbaltraining.

  • Kan tot 10 waterflessen tegelijk bevatten voor teams on-the-go.
  • Elke fles past in een individuele vierkante sectie die 3in x 3in meet en 5.5in diep is.
  • Met een ergonomische handgreep om de draagmand makkelijk het veld op te dragen.
  • De draagmand voor waterflessen is gemaakt uit duurzaam, stevig PVC-plastic
  • De draagmand voor waterflessen meet 19in x 8.4in in opengeklapte toestand en 2in breed als ze opgevouwen is.

Deze draagmand is gemaakt uit stevig zwart PVC en is ontworpen met een ergonomisch handvat. Elke vinger heeft een eigen groef om ervoor te zorgen dat het dragen van 10 waterflessen zo natuurlijk mogelijk aanvoelt. Het lichtgewicht plastic is ook gemakkelijk schoon te maken, wat betekent dat je deze drager zelfs op de modderigste plaatsen kunt meenemen.

Elke sportfles heeft zijn eigen individuele vierkante sectie om de flessen onderweg op hun plaats te houden. Elke sectie meet 3 x 3 inch en is 5,5 inch diep, zodat de flessen op hun plaats blijven. Hiermee kan je naar je teamgenoten rennen en hen water geven tijdens pauzes in de wedstrijd, zonder het risico te lopen dat de sportflesjes van je team uit de draagmand vallen.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om je sportteam te hydrateren dankzij deze opvouwbare draagmand voor waterflessen. Bij Net World Sports hebben we een breed assortiment aan waterflessen, waaronder de 1 liter hygiëneflessen, 500 ml loopflessen en 750 ml sportflessen.

Terug naar boven