Expresverzending Wacht minder, speel meer

NET VOOR KORFBAL [WEDSTRIJD KWALITEIT- 5MM]

Enkel wedstrijd vervangingsnet met bevestigingstouw. Gemaakt uit ultra duurzaam, 5mm gevlochten HDPE-netdraad. Met een diameter van 38cm diameter die voldoet aan alle wedstrijdvoorschriften.
 

Vaak samen gekocht

Wedstrijd Vervangingskorfbalnet Gemaakt Uit HPDE-Netdraad

Afmetingen

  • 38cm (15 inches) in diameter

Materiaal

  • 5mm gevlochten HDPE-draad

Diversen

  • Kleur: Wit
  • Voor alle standaard korfbalringen

 

5mm HDPE-Vervangingsnet Voor Korfbalringen Met Bevestigingskoord

Blaas jouw korfbalpalen nieuw leven in met deze 5mm HDPE-korfbalnetten die geleverd worden met een bevestigingstouw zodat het gebruik van bevestigingshaakjes overbodig is. Het net heeft de voorgeschreven diameter 38cm (15 inches) zodat het aan elke gereglementeerde ring kan bevestigd worden en jouw korfbalpalen klaar zijn voor de komende competitie.

  • 5mm HDPE-afgeboorde netdraad.
  • Voor korfbalringen met een diameter van 38cm (15 inches).
  • Met bevestigingstouw zodat het net op alle gereglementeerde ringen past.
  • Enkel het net.

Dit ultra duurzaam wedstrijd korfbalnet gemaakt uit heavy-duty 5mm dikke, geknoopte HDPE-netdraad is de perfecte aanvulling voor jouw korfbalpalen. Dit vervangingsnet is gemaakt uit stevige netdraad waardoor scheuren uitgesloten is hoeveel punten er ook gescoord worden..

Het net wordt geleverd met een bevestigingstouw om het net stevig aan de ring te binden zodat je geen bevestigingshaakjes hoeft te gebruiken. Het net blijft gegarandeerd stevig aan de ring gebonden. De diameter van dit net meet 38cm (15 inches) waardoor het geschikt is voor alle gereglementeerde korfbalringen en voldoet aan de voorwaarden voor gebruik tijdens competitiewedstrijden.

Net World Sports heeft een grote voorraad eersteklas kwaliteit korfbalmateriaal om jouw team klaar te stomen voor de komende wedstrijden zoals onze Beschermende Hoezen voor Korfbalpalen, Korfbal Hesjes en de Forza Match Ballen (Senioren) Maat 5.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven