Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORZA Lacrosse Doelwitwand

FORZA lacrosse doelwitwand geschikt voor alle gereglementeerde lacrossedoelen. Gemaakt uit zware geweven mix van polypropyleen en polyethyleen met verstevigde boorden. Handig bevestigen aan het doel met elastische bungeebandjes. Met acht verschillende doelgaten om uw doel en schietvermogen te verbeteren.
 

Vaak samen gekocht

Lacrosse Trainingstool Met 8 Verschillende Doelwitten

Lacrosse Doelwitwand Afmetingen

 • 6ft x 6ft (1.83m x 1.83m)

Materiaal

 • Doelplaat: een mix van polyethyleen en polypropyleen afgewerkt met een toplaag
 • Elastische bungeebandjes

Diversen

 • Blad heeft 8 doelgaten van verschillende grootte
 • Elastische bandjes binden het doek aan het doel
 • Geschikt voor gereglementeerde lacrossedoelen
Robuuste Lacrosse Doelwitwand Met Verstevigde Boorden En Bungeebandjes

Oefen uw schietvaardigheden op elke locatie met dit FORZA Lacrosse doelwit. Dit sterke 6ft x 6ft trainingsapparaat is gemaakt van een ultra-duurzame mix van polypropyleen en polyethyleen om alle lacrosseballen snel en effectief te stoppen. Ontworpen met acht totale doelgaten, helpt de FORZA lacrosse trainingstool bij het ontwikkelen van uw algehele afwerkingsvermogen.

 • Past op alle 1,8 m x 1,8 m standaard lacrossedoelen. li>
 • Vervaardigd uit een mix van polyethyleen en polypropyleen afgewerkt met een beschermende toplaag. li>
 • De naden van doelplaten zijn versterkt.
 • Hecht aan lacrosse doelen met elastische bungeebandjes. li>
 • Acht doelspots van verschillende grootte.

Gemaakt uit een hoogwaardige mix van polyethyleen en polypropyleen en speciaal ontworpen om elke lacrossebal terug te kaatsen. Het duurzame reboundnetl is verder afgewerkt met een beschermende toplaag die helpt de impact van schoten met hoge snelheid effectief te absorberen. Deze robuuste en slijtvaste materialen worden ondersteund door zware elastische bungeebandjes en versterkte zomen die de doelwitwand stevig aan het doelframe bevestigen. Met dit eenvoudige bevestigingssysteem kan de doelwitwand gemakkelijk worden opgezet en afgebroken en kan u trainen op elke locatie.

Geschikt voor alle lacrosse doelpalen van gereglementeerde afmeting. DitFORZA lacrosse doelwitwand meet 1,8 m x 1,8 m (1,8 m x 1,8 m) en is uitgerust met acht verschillende richtpunten. Deze doelgaten zijn geplaatst in de gebieden die het meest waarschijnlijk leiden tot het maken van een doelpunt. Met deze draagbare en veelzijdige doelwitwand traint u het richten op deze vitale gebieden en verbetert u daarmee uw scoorpercentage.

Net World Sports heeft een uitgebreid assortiment hoogwaardige lacrossemateriaal op voorraad om u klaar te maken voor het nieuwe seizoen, zoals het Lacrosse Reboundernet, Professioneel Lacrosse Doel 6ft x 6ft en de FORZA Astro Slalompalen met voet [5ft of 6ft hoog]. p>

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven