Expresverzending Wacht minder, speel meer

GAA Gaelic Voetbal & Hurling Rebounder Net

Gaelic Voetbal & Hurling Rebound Net geschikt voor zowel GAA-sporten. Met een gegalvaniseerd stalen frame met een mazen rebound oppervlak, is dit 8ft rebounder net een onmisbaar trainingshulpmiddel.
 

Vaak samen gekocht

Maten:

  • Afmetingen: 4ft high x 3ft breed rebound oppervlak, 8ft hoog.

Materiaal:

  • Frame van gegalvaniseerd staal met instelbare uitgaande hoek.
  • Gaastextiel rebound-oppervlak met vering.
  • Rubberen punten op de basis zorgen voor stabiliteit op elk oppervlak.

Diversen:

  • Verbetert de werp- en vangnauwkeurigheid.
  • Gewicht: 62lbs (28kg).
Wordt Een GAA All Star Met Dit Gaelic Voetbal & Hurling Rebounder Net

Om All-Ireland Championship-waardige vaardigheden te ontwikkelen, moet je de allerbeste trainingsapparatuur gebruiken voor Gaelic Voetbal. Het Gaelic Voetbal & Hurling Rebounder Net is gemaakt uit een zeer duurzaam frame van gegalvaniseerd staal in combinatie met een strak mazen-rebound-oppervlak en helpt u uw volledige potentieel te benutten. Perfect geschikt voor oefeningen voor zowel Gaelic Voetbal als Hurling, dit essentiële trainingsmateriaal zal het schoppen, gooien en vangen verbeteren.

Dit is de ultieme rebounder voor Gaelic- en Hurling-spelers van alle posities die hun prestaties naar een hoger niveau willen tillen. Het stevige stalen frame is ontworpen om jarenlang regelmatig gebruik aan te kunnen, wat het de beste trainingstool maakt voor het hele jaar door Gaelic Voetbal & Hurling-oefensessies. De indrukwekkende stevigheid van het frame wordt geëvenaard door zijn draagbaarheid, omdat het eenvoudig weg te vouwen is, waardoor de rebounder gemakkelijk kan worden opgeslagen en vervoerd.

In staat om onvoorspelbare en uitdagende trainingsoefeningen te bieden voor een breed scala aan Gaelic-vaardigheden. De rebounder bootst perfect alle wedstrijdomstandigheden na en is een perfect voorbereiding voor elke komende partij. Met rubberen punten die de stabiliteit van het frame verbeteren, kun je tot het uiterste gaan zonder schade aan te richten.

Deze langdurige rebounder staat op een indrukwekkende maar niet overweldigende 8ft hoogte en zal jarenlang oefensessies van topkwaliteit bieden. Door de hoogwaardige productie is het geschikt voor gebruik op alle oppervlakken. Dit topklasse GAA reboundnet is geschikt voor thuisgebruik en clubtraining en biedt niets dan het allerbeste, waar het ook wordt gebruikt. Train om te winnen met het Gaelic Voetbal & Hurling Rebounder Net.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven