Expresverzending Wacht minder, speel meer

GAA Gaelic Voetbal & Hurling Mega Reboundernet (2,7m x 2,1m)

Mega 9ft x 7ft Gaelic Voetbal & Hurling Reboundernet geschikt voor alle GAA-spelers. Beschikt over 4 verstelbare hoeken voor een verscheidenheid aan trainingsoefeningen, met netbanden en tape.
 

Vaak samen gekocht

Onmisbaar Gaelic Voetbal & Hurling Trainingsuitrusting Voor GAA Sterren

Frame Afmetingen:

  • 9ft Breed x 7ft Hoog (2.7m x 2.2m)
  • Gemaakt uit 1mm x 31.8mm Staal

Nettouw:

  • 30-gelaagd Gedraaid Polyethyleen Touw
  • 25mm Mazen

Diversen:

  • 4 x terugspeelmogelijkheden
  • Inclusief elastische banden
  • Inclusief netband (kleur kan variëren)
  • Geschikt voor gebruik binnen en buiten

 

Geef Jouw Gaelic & Hurling Trainingen Een Echte Ierse Invalshoek Met Deze Mega Rebounder

Of je je nu voorbereidt om County Colors aan te trekken en uit te stappen in Croke Park, of thuis extra uren besteedt aan het perfectioneren van het vangen en passeren, deze hoogwaardige, extra grote rebounder is de perfecte trainingspartner. Dit Gaelic Voetbal & Hurling rebounder is een onmisbaar stuk trainingsmateriaal met excellente duurzaamheid.

Er zijn geen zwarte kaarten wat deze ultra-duurzame Gaelic rebounder betreft. De stevige buitenkant van het stalen frame is zo sterk als een potige full-back, terwijl het sterk veerbelaste reboundnet een verscheidenheid aan uitdagende trainingsoefeningen biedt voor alle Gaelic Voetbal & Hurling-posities. Dit is een veelzijdige rebounder die geschikt is voor gebruik binnenshuis en buitenshuis en die optimaal presteert op kunstmatige oppervlakken en op traditionele grasvelden.

Met dit mega reboundernet tot je beschikking word je in een mum van tijd een echte ster. Of je nu oefent met een Hurley-stick of je vaardigheden aanscherpt met een GAA-voetbal, deze aanpasbare rebounder is perfect voor een verscheidenheid aan trainingsoefeningen. De instelbare hoek biedt vier afleveringsinstellingen, zodat u uw training kunt aanpassen aan uw vereisten. Breng je hoge vang- en handpassingvaardigheden naar de All-Ireland-normen met deze onmisbare Gaelische trainingshulp

Dit jumbo Gaelic Voetbal & Hurling reboundnet is een eersteklas trainingstool en garandeert de kracht, consistentie en hoge prestaties die kenmerkend zijn voor GAA-grootheden zoals Colm Cooper. Alles wat je nodig hebt voor optimale trainingssessies is inbegrepen bij de rebounderzoals de elastische banden en netband ontworpen om ervoor te zorgen dat het net strak aangespannen blijft. Door de combinatie van onovertroffen kracht en realistische replicatie van wedstrijdscenario's is dit het ultieme reboundnet voor Gaelic Voetbal & Hurling-spelers.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven