Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORZA SICURO DOELKEEPER HANDSCHOENEN

(1)
FORZA Sicuro Doelkeeper handschoen ontworpen met een ClubGrip palm en Fingerspine bescherming. Perfect voor alle club doelkeepers. Beschikbaar in afmetingen 4 tot 11.
 

Vaak samen gekocht

Eersteklas kwaliteit Doelkeeper Handschoenen Voor Club Doelkeepers

FORZA Sicuro Doelkeeper Handschoen Kenmerken

Kleur

• Wit, zwart en fluo geel

Materialen

• Roll-cut ontwerp

• Vingerbescherming en mobiliteit

• Verstevigde duim

• Geschikt voor gebruik in alle weersomstandigheden

• 3mm latex ClubGrip palm - ultra duurzaam en stevige grip

• Latex rug en gelamineerd comfortschuim

• Hand in luchtdoorlatend gaastextiel dat voldoende verluchting voor de handen biedt

• Wordt geleverd met een draagtas

Afmetingen

• Beschikbaar in afmeting 4 (6-7 jaar), 5 (8-9 jaar), 6 (10-11 jaar), 7 (large junioren), 8 (small volwassenen), 9 (medium volwassenen), 10 (large volwassenen) en 11 (extra large volwassenen)

Let op: Dit product is om hygiënische redenen niet retourneerbaar, dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

FORZA Sicuro Doelkeeper Handschoenen - Eersteklas kwaliteit Goalie Handschoenen Voor Club Doelpuntenstoppers

Deze doelkeeper handschoenen zijn bijzonder comfortabel en duurzaam en speciaal ontworpen voor doelkeepers op clubniveau. Ze brengen professionele kwaliteit naar elke voetbalclub van gelijk welk niveau. De FORZA Sicuro is beschikbaar in verschillende afmetingen voor spelers van elke leeftijdscategorie en is de perfecte doelkeeper handschoen voor het stoppen van de bal op elk niveau.

  • Eersteklas kwaliteit doelkeeper handschoenen ontworpen voor doelkeepers op clubniveau
  • Met een comfortabele 3mm latex ClubGrip palm voor maximum stevigheid en grip
  • Roll-vingers doelkeeper handschoenen met vingerbescherming, verstevigde duimen en voldoende mobiliteit
  • Wordt geleverd met een handige draagtas om de goalie handschoenen makkelijk mee te dragen naar het voetbalveld
  • De FORZA Sicuro Doelkeeper Handschoenen zijn beschikbaar in de maten 4 tot 11 voor keepers van elke leeftijd

Deze roll-cut doelkeeper handschoenen combineren comfort met duurzaamheid voor de ultieme bescherming in alle wedstrijdomstandigheden. Het strafschopgebied domineren wordt nog makkelijker dankzij de combinatie van mobiliteit en Fingerspine bescherming die deze fantastische goalie handschoenen bieden. Afgewerkt met een verstevigde duim zodat jouw punches en catches bijzonder licht zullen aanvoelen.

Wanneer je FORZA keepershandschoenen kiest dan haal je gegarandeerd kwaliteit in huis. Met versterkte stiksels die een spervuur aan schoten op het doel kunnen verwerken, zijn deze keepershandschoenen gemaakt om seizoen na seizoen mee te gaan. Ontworpen om consistent te presteren onder alle weersomstandigheden hoef je met deze doelkeeper handschoenen geen winterstop in te lassen

Zowel comfort als prestaties zijn van cruciaal belang voor goalies. Te nauwe handschoenen kan beweeglijkheid hinderen waardoor je de kans loopt die cruciale fingertip saves te missen. Deze handschoenen bestaan uit een body van luchtdoorlatend gaastextiel met een stevige polsband waardoor de keeper in staat zal zijn het publiek versteld te doen staan van zijn spectaculaire saves.

Met de vooruitstormende spitsen voor het doel is het stevig vastgrijpen van de bal een absolute must. De extreem duurzame ClubGrip palm van deze doelkeeper handschoenen zorgt ervoor dat niets uit de greep van deze ultra-sterke constructie kan glippen. Deze hoogwaardige, professionele doelkeeper handschoenen zijn de nachtmerrie van elke spits en zullen gegarandeerd zelfs de zwakste verdediging uit de brand helpen.

De handschoenen zijn beschikbaar in 8 afmetingen zodat junioren en senioren goalies hun team tijdens wedstrijddagen een handje kunnen toesteken. Met de bijgeleverde draagtas heb je altijd je vertrouwde FORZA Sicuro doelkeepers handschoenen bij de hand als je op verplaatsing gaat om de spitsen van je tegenstander versteld te doen staan van jouw Premier League klasse saves.

Doelkeeper Handschoenen Maattabel - Meten Van Basis Pols Tot Vingertoppen

Doelkeeper Handschoenen Maten Afmetingen Maat 4 (6-7 jr) 6in (15cm) Maat 5 (8-9 jr) 6.3in (16cm) Maat 6 (10-11 jr) 6.8in (17.2cm) Maat 7 (Large Jeugd) 7.2in (18.2cm) Maat 8 (Small Vowassenen) 7.6in (19.4cm) Maat 9 (Medium Volwassenen) 8in (20.4cm) Maat 10 (Large Volwassenen) 8.5in (21.5cm) Maat 11 (XL Volwassenen) 8.9in (22.6cm)
Terug naar boven