Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORZA RUBBEREN BASIS VOOR VRIJETRAP POPPEN

(4)
Heavy-duty rubberen basis. Om vrijetrap poppen met ingebouwde spikes te kunnen gebruiken op astroturf of indoor harde oppervlaktes. Voor Mini, Junioren & Senioren afmetingen.
 

Vaak samen gekocht

ALL-WEATHER MANNEQUIN TRAINING RUBBER GROUND BASES

Materiaal

  • Gemaakt uit heavy-duty versterkt zwart rubber
  • De rubberen basis is bijzonder stevig en robuust zodat de vrijetrap poppen tijdens gebruik in positie blijven

Diversen

  • De rubberen basis is zowel geschikt voor de Junioren (5ft 4in / 1.63m high) als de Senioren (6ft / 1.8m high) vrijetrap poppen. Vrijetrap poppen afzonderlijk verkocht door Net World Sports
  • Gewicht: 13kg (29lbs)
  • Kleur: Zwart
  • De basis heeft bovenaan een gleuf waar de spikes van de vrijetrap poppen makkelijk kunnen ingeschoven worden
  • Enkele vrijetrap pop basis, pas de hoeveelheid aan om meer stuks te bestellen
Zorg Ervoor Dat Jouw Vrijetrap Poppen Op Elk Terrein Kunnen Gebruikt Worden

Deze heavy-duty rubberen basis is de makkelijkste manier om ervoor te zorgen dat het vrijetrap poppen met ingebouwde spikes ook kunnen gebruikt worden op astroturf of indoors op harde ondergrond.

Met deze basis krijgen jouw spelers de kans om op elke ondergrond hun vrijetrap techniek te oefen. Plaats de vrijetrap poppoen in de gleuven bovenop de basis en alles staat klaar voor de actie.

Geschikt voor de Mini (4ft / 1.2m), Junioren (5ft 4in / 1.63m) en Senioren (6ft / 1.8m) vrijetrap poppen. Deze rubberen basis is de marktleider en ongetwijfeld de standaard voor heavy-duty voeten voor vrijetrap poppen - dubbel zo zwaar als vergelijkbare voeten op de markt en zo veel veiliger.

De Net World Sports vrijetrap poppen basis is zwaarder, wijder en steviger dan elke andere voet die je op de markt vindt en je kan ervan op aan dat jouw dummies niet zullen omver geblazen worden door een harde bal of een stevige rukwind!

OPGELET: Het beschreven product is de basis ONLY - de vrijetrap poppen worden afzonderlijk verkocht door Net World Sports.

Terug naar boven