Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORZA MINI TARGET DOEL

(1)
0,9m x 0.75m FORZA Mini Doel. Lichtgewicht en vrijstaande kindergoal, kan ook worden gebruikt voor juniorenoefensessies. PVC-doelpalen, solide verankeringssysteem en een weerbestendig net zijn standaard inbegrepen. Geschikt voor buiten.
 

Vaak samen gekocht

FORZA Mini Target Goal - Target Voetbaldoel Voor Junioren

Afmetingen:

 • Doel afmetingen (Lengte x hoogte) 3ft x 2.5ft (91cm x 76cm)
 • Diepte - 2ft

Materiaal:

 • 2mm UV-gestabiliseerd HDPE-net wordt bij elke goal geleverd
 • Het net heeft versterkte randen
 • Het frame is gemaakt uit stevig uPVC

Diversen:

 • Bij het doel hoort 1 jaar garantie
 • Het Solide Verankeringssysteem zorgt ervoor dat alle onderdelen van het doel stevig met elkaar verbonden worden
 • Kies ervoor om een tuinvoetbal toe te voegen om de set compleet te maken
Dit FORZA Mini Target Doel Is Het Perfecte Beginners Voetbaldoel Voor Kinderen

Dit kleine voetbaldoel is het ultieme doel voor zowel senioren als kinderen. Gemonteerd 0,9m x 0.75m is dit het beste voetbaldoel voor een juniorentraining. Het is vervaardigd uit weerbestendig, duurzaam PVC en daarom geschikt voor talloze uren voetbalplezier in de tuin. Klein van formaat maar van hoge kwaliteit. Het perfecte doelwit voor voetbalplezier en voor kinderen die op zoek zijn naar doelgerichtheid tijdens hun eerste kennismaking met voetbalactie.

 • 0,9m x 0.75m (diepte 0.6m) mini voetbaldoel ontworpen als startdoel voor kinderen en voor junioren training
 • Junioren voetbaldoel vervaardigd uit lichtgewicht en weerbestendig uPVC dat slijtvast en duurzaam is
 • Ontworpen met een solide verankeringssysteem dat de doelpalen verbindt en de stevigheid van de constructie verbetert
 • Lichtgewicht en vrijstaand draagbaar klein voetbaldoel dat snel en eenvoudig te monteren en demonteren is voor makkelijke opslag
 • Het doel wordt geleverd met 2 mm UV-gestabiliseerd HDPE-net met versterkte randen en clips voor bevestiging

Terwijl dit kleine doel uren voetbalplezier in de tuin voor kinderen garandeert, zorgt de veelzijdigheid er ook voor dat de doeltjes een dubbele taak kunnen vervullen als een hoogwaardig voetbaldoel voor junioren. Door het FORZA minidoeltje te gebruiken voor schietoefeningen in de achtertuin kunnen spitsen van alle leeftijden leren uiterst nauwkeurig tewerk te gaan. Plaats eenvoudig het minidoel in de benedenhoek van een groter FORZA voetbaldoel om uw trainingssessies een tikkeltje uitdagender te maken. Geschikt voor gebruik door kinderen onder de leeftijd van 5 jaar maar ook voor junioren schietoefeningen is dit echt een voetbaldoeltje met vele mogelijkheden.

De ongebreidelde voetbalenergie van jouw kids wordt weerspiegeld in deze duurzame voetbalgoaltjes. Of het nu gaat om keihard doelgerichte ballen of verschrikkelijke weersomstandigheden, dit fantastisch voetbalgoaltje is niet stuk te krijgen. Door de combinatie van een 100% weersbestendig wit net en weerbestendige PVC-doelpalen kan het minidoel in de achtertuin worden geplaatst en het hele jaar door ongekende actie bieden.

Terwijl ze vanaf de eerste dag klassieke doelpunten proberen na te bootsen die door hun helden zijn gescoord, is het enthousiasme van jouw kids mogelijk niet afgestemd op hun vermogen. Maar geen nood, de stabiliteit en veiligheid van het solide verankeringssysteem van dit PVC-minivoetbaldoel zorgt ervoor dat het botsingen en doelgerichte aanvallen kan weerstaan zonder enige beschadiging. Voor de volledige tuinvoetbalervaring ziet het FORZA tuinvoetbaldoel (los verkrijgbaar) er fantastisch uit, genesteld achteraan het net, zodat je spelertje de fundamentele voetbaltechnieken in stijl kan aanleren.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven