Expresverzending Wacht minder, speel meer

Stalen U-Vormige Doelverankering

(3)
Gegalvaniseerde U-Vormige doel grondverankering voor veilige bevestiging van vrijstaande doelen. Ontworpen om over basisframes te passen met een maximale diameter van 72 mm. Verkrijgbaar in stalen diktes van 6 mm of 8 mm van 2, 4 of 50 stalen U-haringen.
 

Vaak samen gekocht

Stalen U-Vormige Voetbal Doelverankering Voor Veilige Doelverankering

Materiaal:

 • Vervaardigd van zware massieve stalen staaf
 • Stalen staaf is gegalvaniseerd voor een langere levensduur

Afmetingen:

 • 8"" Lang (6mm Dik Staal)
 • 10"" Lang (8mm Dik Staal)

Diversen:

 • Beschikbaar in pakketten van 2, 4 of 50 U-Haringen
 • U-haringen kunnen over een voetbaldoelpaal met een maximale diameter passen 72mm
 • Een minimum van 2 ankers per doelen en 4 ankers per kooi is vereist
Stalen U-Vormige Verankering Om Vrijstaande Voetbaldoelen en Slagkooien Stevig Op Het Gras Te Bevestigen

U-haringen doelankers zijn handige accessoires die zijn ontworpen om te voorkomen dat vrijstaande structuren overhellen door ze in de grond te bevestigen. Deze verzinkte stalen U-haringen zijn een essentieel onderdeel van apparatuur voor voetbalclubs, sportcentra en thuisgebruik en bieden een eenvoudig te gebruiken doelgrondanker dat lichtgewicht en robuust is. .

 • Gegalvaniseerde stalen U-haringen doelankers om te voorkomen dat vrijstaande voetbaldoelen overdraaien
 • Stalen u-pin doelankers verkrijgbaar in twee diktes: 6mm dik (8” lang) of 8mm dik (10” lang)
 • Pakketten van 2 U-Haringen, 4 U-Haringen en 50 U-Haringen voor vrijstaande doelen
 • Ontworpen om over een voetbaldoelpaal met een maximale diameter te passen 72mm
 • Snelle en eenvoudige methode om uw voetbaldoel op zijn plaats te houden

Onze U-doelankers zijn vervaardigd van gegalvaniseerd staal om veilig gebruik van uw voetbaldoel te garanderen zonder angst voor letsel. Deze stalen multisport U-haringen zijn snel en gemakkelijk te gebruiken, waarbij elk grondanker over het basisframe van een doel of over net wordt geplaatst voordat het met een haringenhamer in de grond wordt geworteld. Deze professionele metalen geslepen u-haringen passen op elk basisframe met een maximale diameter van 72 mm.

Om aan variabele behoeften te voldoen, zijn onze multi-functionele stalen sport U-haringen verkrijgbaar in twee maten; 8 ""lang (6 mm dik staal) of 10"" lang (8 mm dik staal). We hebben ook verpakkingsgroottes van 2, 4 of 50 U-haringen, zodat u altijd voldoende U-haringen bij de hand hebt.

Deze sterke stalen U-haringen zijn ideaal voor het vastzetten van een aantal verschillende vrijstaande sportdoelen in zachte oppervlakken, waaronder voetbaldoelen, cricketkooien, lacrosse-doelen, Gaelic / Hurling-doelen, honkbalkooien en golfkooien.

Een minimum van 2 ankers per doelen en 4 ankers per kooi (één voor elke hoek) is vereist; afhankelijk van de grondomstandigheden en de grootte van het doel / de kooi kunnen echter meer ankers nodig zijn. Als de bodemstructuur erg zwak of zanderig is, raden we aan een ander doelanker te gebruiken dat Net World Sports aanbiedt, zoals zandzakken of contragewichten.

Kies de juiste voetbaldoelankers voor uw veldoppervlak met behulp van onze eenvoudige gids:

Doel Verankeringstype Type Terrein Installatie U-Pegs Gras Plaats U-haringen op de basis van uw doel en hamer in de grond totdat deze veilig is. Zandzakken Indoor, Harde Oppervlakken & Kunstmatig Terrein Vul met zand en plaats over de basis van het doel. Stalen Verankering Indoor, Harde Oppervlakken & Kunstmatig Terrein Gebruik de meegeleverde schakelketting om elk gewicht aan de achterste hoeken van uw doelpaal te bevestigen.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven