Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORZA AFL Aussie Rules Voetbal Kicking Net

2,1m x 1m x 1,2m Aussie Rules Voetbal Kicking Net. 38 mm OD-gegalvaniseerd stalen frame dat is afgewerkt met een zwarte poedercoating. Rotbestendig UV-behandeld net. Drukknoppen vergrendelingssysteem voor snelle montage.
 

Vaak samen gekocht

AFL Kicking Net Gemaakt Uit Weerbestendig Aluminium

Afmetingen

  • 7ft H X 3.4ft W x 4ft D

Materiaal

  • Frame: 38 mm gegalvaniseerd OD-staal afgewerkt met een zwarte poedercoating
  • Net: UV-behandeld rotbestendig gaas

Diversen

  • Drukknoppen vergrendelingssysteem voor snelle en eenvoudige montage

Aussie Rules Voetbal Kicking Kooi Vervaardigd Met Een Drukknoppen Vergrendelingssysteem

Oefen je traptechniek thuis of op het trainingsveld zonder het risico op schade aan de omgeving met dit Aussie Rules Voetbal Kicking Net. Deze AFL-kooi is ontworpen om een ​​ruim doelgebied te bieden, staat op een hoogte van 2,1 m (2,1 m) en is 1 m breed. Met dit grote formaat kun je verschillende AFL-traptechnieken oefenen op verschillende afstanden, terwijl de netten met een diepte van 1,2 m ervoor zorgen dat voetballen die van dichtbij worden geslagen niet naar buiten terugveren.

  • Het Aussie Rules Kicking net meet 7 ft x 3,4 ft x 4 ft (hoogte x breedte x diepte)
  • Frame is vervaardigd van 38 mm OD-gegalvaniseerd staal afgewerkt met een zwarte poedercoating
  • Weerbestendig frame voor AFL-trainingssessies buiten
  • Gaas is vervaardigd van rotbestendig UV-behandeld touw
  • Druknoppen vergrendelingssysteem bindt het frame stevig aan elkaar

Om het risico te voorkomen dat dit AFL-net tijdens trainingssessies breekt, is het frame gemaakt van ultra-duurzaam 38 mm gegalvaniseerd staal. Dit slijtvaste metaal is meer dan in staat om de kracht van een Aussie Rules Voetbal van dichtbij op te vangen, waardoor dit kicking net ideaal is voor gebruik in de tuin. Het AFL-kooiframe is ook afgewerkt met een zwarte poedercoating. Deze extra laag verhoogt de weerstand van het frame tegen roest, zodat u dit net het hele jaar door buiten kunt laten. Het stalen frame wordt stevig gemonteerd met een drukknoppen vergrendelingssysteem. Deze connectoren zorgen voor een hechte verbinding die niet wordt verbroken wanneer deze wordt geraakt door een AFL-voetbal, maar waarmee het frame toch moeiteloos kan worden gedemonteerd voor opslag.

Geschikt voor gebruik onder alle weersomstandigheden, dit Aussie Rules voetbal kicking net is voorzien van een rotbestendig, UV-behandeld touwnet. Het premium gaas zorgt ervoor dat noch zware regenval of intens zonlicht ervoor zal zorgen dat het touw van deze kooikooi corrodeert.

Net World Sports heeft een breed scala aan AFL-trainingsmateriaal ontworpen om elk aspect van de wedstrijddagprestaties van uw team te verbeteren, waaronder het FORZA Aussie Rules Voetbal Doelwitnet, Gebogen Aussie Rules Voetbal Doelschilden en FORZA Aussie Rules Voetbal Geveerde Training Mannequins.  

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven