Expresverzending Wacht minder, speel meer

Fortress 16,8m Honkbal slagkooinetten [tweedelige kooi]

De Fortress tweedelige 16,8m slagnetten werden ontworpen om uw slagmannen en sterpitchers de beste oefenmogelijkheden te bieden. Verkrijgbaar in 4 maten.
 

Vaak samen gekocht

Eersteklas Impact Bestendige FORTRESS Honkbal Slagkooinetten

Algemeen

  • Lengte v.h. net: 16.8m
  • Hoogte v.h. net: 3m, 3,7m
  • Breedte v.h. net: 3m, 3,7m, 4,3m
  • Gaas maat: #36 #42 #62
  • Constructie:Gedraaid gaas (Geknoopt)
  • Maas: 4,4m vierkant
  • UV-gestabiliseerd & rotbestendig
  • Alle lange zijdes zijn overlockt
  • LET OP: Dit pakket bevat GEEN kabelbanden, als u deze nodig heeft bekijk dan de benodigdheden hierboven

 

Geef uw toekomstige wereldsterren professionele oefenmogelijkheden met het 16,8m slagkooinet

Dit tweedelig Fortress 16,8m kooinet werd vervaardigd uit een gedraaid gaas dat werd ontworpen om de hardst geslagen of meest accuraat geworpen ballen moeiteloos op te kunnen vangen. Met vier veschillende maten om uit te kiezen is dit 16,8m tweedelig net de perfecte trainingsvoorziening en geschikt voor in alle faciliteiten, als gebruikt u deze thuis of op het honkbalveld. Het Fortress net voorziet uw spelers van de ultieme professionele trainingsarena.

Het net van 16,8m is er in drie verschillende netsoorten en is geschikt voor degenen die hun eigen honkbalkooi willen bouwen, of voor degenen die hun eigen professionele installatiemethoden hebben. Het Fortress-net wordt geleverd in twee stukken, met een netstuk voor de volledige omtrek, terwijl het andere netstuk wordt geleverd voor het dak.

Het Fortress-net is UV-gestabiliseerd en rotbestendig, wat betekent dat uw slagkooi nog jaren wordt ondersteund door netten van de hoogste kwaliteit. Haal het meeste uit de training van uw team met het 16,8m tweedelige kooinet, ontworpen om de normen in zowel uw trainingsfaciliteit als uw spel te verhogen.

Net World Sports heeft een breed scala aan Fortress honkbal apparatuur op voorraad, ontworpen om zowel uw voorzieningen als uw spel te verbeteren, ons assortiment gaat van protector schermen tot honkbalveld apparatuur, we hebben iets voor toekomstige MLB sterren.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven