Expresverzending Wacht minder, speel meer

Bal Manometer

(1)
Sportballen manometer met een enkele stalen naald. De FORZA Pump That Ball™ heeft een meter waarmee u nauwkeurige meetwaarden krijgt in psi of bar terwijl u uw sportballen opblaast. De behuizing voor twee reservenaalden bevindt zich aan de achterkant van de plastic lezer.
 

Vaak samen gekocht

Analoge Drukmeter Die Eveneens Ballen Kan Ontluchten

Sportballen Drukmeter Kenmerken

Materiaal

 • Ultra-duurzaam plastic
 • Roestvrij stalen naald 

Diversen

 • Waarden worden weergegeven in psi en bar
 • Met een enkele naald
 • Opslagplaats voor twee reservenaalden
 • De drukmeter kan bevestigd worden aan de FORZA Pump That Ball™
Draagbare Sportballen Drukmeter Met Psi En Bar Vermelding

Bepaal nauwkeurig het opblaasniveau van uw sportballen met deze plastic luchtdrukmeter, die maateenheden weergeeft in psi en bar. Er is een enkele roestvrijstalen naald voorzien met een behuizing voor twee reservenaalden aan de achterkant van de lezer.

 • Manometer geeft metingen in psi en bar weer.
 • Met een enkele roestvrij stalen naald.
 • Afneembare plastic achterkant heeft opbergruimte voor twee extra naalden.
 • De meter kan worden gebruikt om sportballen te laten leeglopen.
 • Compatibel met de FORZA Pump That Ball™.

Om de druk in uw sportballen te controleren, plaatst u eenvoudig de lezersnaald in uw ballenventiel. Drukniveaus worden onmiddellijk weergegeven in zowel psi als bar, en geven u nauwkeurige meetwaarden. In het geval dat uw bal te hard is opgeblazen, kan de manometer worden gebruikt om gestadig lucht te laten ontsnappen totdat het gewenste niveau is bereikt.

Deze manometer kan worden bevestigd aan deFORZA Pump That Ball™. Het aansluiten van het apparaat vermindert de kans dat u uw sportballen over- of onderbelast raken, omdat u in realtime nauwkeurige metingen ontvangt. Het enige dat u hoeft te doen, is de bovenkant van de meter van de sportbalmanometer in het mondstuk van de pomp schroeven. Handig is ook de verwijderbare achterkant, die de opslagruimte voor twee reserve naalden afdekt.

Net World Sports biedt een ruim assortiment sportballen die geschikt zijn voor trainingssessies en wedstrijden zoals de FORZA Pro Match Voetbal [2018], FORZA Zenvo Rugbybal en de FORZA Wedstrijd Volleybal Maat 5.

Type sportbal Luchtdrukniveau Psi luchtdrukniveau Volleyballen (Maat 5) 0.6 - 0.7 8.7 - 10.2 Rugbyballen (Maat 5) 0.6 - 0.7  8.7 - 10.2 Basketballen (Maat 6 - 7) 0.5 - 0.6  7.5 - 9 Amerikaans Voetbal Ballen 0.8 - 0.9 12.5 - 13.5 Voetballen (Maat 2 - 5) 0.6 - 1.1 8.7 - 15.9 Futsal Ballen (Maat 3 - 4) 0.4 - 0.6 5.8 - 8.7 Netballen 0.5 - 0.7 7.2 - 10.1 Gaelic Voetbal Ballen 0.6 - 0.7 9.75 - 10 Handbal Ballen 0.4 - 0.5   5.8 - 7.2

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven