Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORZA Amerikaans Voetbal Trap-Tee

Onmisbare tool voor training van het trappen. Deze FORZA trap-tee is gemaakt van ultra-stevige zwart gegoten kunststof met weerbestendige eigenschappen om ervoor te zorgen dat je kunt oefenen, ongeacht het weer. Ontworpen met vier gegoten tanden om het Amerikaanse voetbal in elke positie te houden. Perfect voor spellen en oefenen op de middelbare school.
 

Vaak samen gekocht

Weerbestendige Amerikaans Voetbal Trap-Tee Met 4 Tanden

Afmetingen

 • Hoogte: 5.1cm (2 inch)

Materialen

 • Gegoten plastic

Diversen

 • Wordt geleverd in zwart
 • Gevorkt ontwerp houdt ballen in verschillende posities zonder interferentie
 • Ook geschikt voor rugby
 • Perfect voor spellen en oefenen op de middelbare school
De Beste Trap-Tee Voor Scholen En Clubs Die Amerikaans Voetbal Spelen

Ontwikkel meer hoogte en afstand met deze 5,1 cm (2 inch) lange trap-tee. Met deze FORZA Amerikaans Voetbal trap-tee kunt u de bal vanuit elke hoek omhoog schieten, zodat u uw techniek kan aanpassen om uw trapvaardigheden te verbeteren. Tijdens alle trainingsdrills levert deze zwarte kicking tee ultieme prestaties. Gemaakt van robuust zwart gegoten kunststof, contrasteert deze trap-tee goed met gras, zodat u zich kunt concentreren op het voetbal en dus met gemak uw trapprecisie kunt trainen.

 • Amerikaans voetbal trap-tee met vier tanden.
 • Gemaakt uit zwart, ultrazwaar gegoten plastic.
 • De tanden houden Amerikaanse voetballen in verschillende posities.
 • Voor gebruik in alle weersomstandigheden.
 • 5,1 cm (2 inch) hoog trap-tee voor verbeterde hoogte en afstand.
 • Perfect voor gebruik in Amerikaanse voetbalwedstrijden en -oefeningen op de middelbare school.

Gemaakt van duurzaam zwart gegoten plastic en geschikt voor gebruik het hele seizoen door. Of het nu regent of de zon schijnt, deze trap-tee presteert altijd vanwege zijn weerbestendige eigenschappen. De vier tanden van de trap-tee voor Amerikaans voetbal kunnen de bal in verschillende posities houden. De mogelijkheid om de bal naar keuze te positioneren verbetert niet alleen de nauwkeurigheid, maar ook het contact en vermogen door hoogte en afstand toe te voegen aan elk velddoelpunt of aftrap.

Deze trap-tee van 5,1 cm (2 inch) is perfect voor wedstrijden onder vrijdagavondverlichting op de middelbare school. En is ook een perfect uitgangspunt voor elke kicker die de overgang wil maken van Amerikaans voetbal op de middelbare school naar een professioneel niveau. LET OP - deze Trap-tee met hoge tanden is niet geschikt voor universiteits- of professionele wedstrijden.

Net World Sports heeft een groot assortiment Amerikaans voetbaltrainingsapparatuur en wedstrijddaguitrusting op voorraad. Koppel dit conversiet-shirt met andere kickt-shirts, het FORZA American football-kicknet en FORZA Kick Stick om je spel naar het volgende niveau te brengen.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven