Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORZA 3m x 2m Match Futsal Doelpalen

(1)
3m x 2m FORZA Match Futsal Voetbaldoel met een 2mm UV-behandeld doelnet en weerbestendig uPVC-frame. Solide verankeringssysteem en top runback constructie. Tuindoel met snelle montage. Kies een Futsal Voetbal, 3 m x 2 m Doelwitwand en / of Goal Draagtas uit het lijstje Essentials hieronder.
 

Vaak samen gekocht

3m x 2m Match Futsal Goal - PVC Futsal Goal Voor Wedstrijden & Tuin

Afmetingen:

 • 10ft x 6.5ft (3m x 2m)
 • Diepte van 4ft (1.22m)

Materiaal:

 • Gemaakt uit uPVC met verstevigd rugprofiel
 • 2mm UV-gestabiliseerd HDPE-net wordt geleverd bij elke goal
 • Het net heeft versterkte boorden

Diversen:

 • Het doel kan het ganse jaar door buiten staan
 • Kan gemakkelijk gedemonteerd worden om vlot te vervoeren
 • Wordt geleverd met 1 jaar garantie
3m x 2m FORZA Match Futsal Voetbalgoal. Gereglementeerde PVC Goal Voor Futsal Wedstrijden En Voor De Tuin

Met de gereglementeerde afmetingen 3m x 2m is deze PVC-voetbalgoal de perfecte goal voor Futsal wedstrijden en toernooien. De veelzijdigheid van deze goal maakt ze uitermate geschikt voor gebruik tijdens futsal trainingsessies als voor een balletje trappen in de tuin. Het weerbestendige vrijstaande doel kan het gans jaar door op elke ondergrond gebruikt worden. Deze draagbare PVC futsal voetbalgoal kan zowel door kinderen als door volwassenen gebruikt worden en is een innovatieve manier om van deze spectaculaire variant van voetbal te genieten.

 • 3m x 2m full size futsal voetbalgoal die voldoet aan de FA-Wedstrijdreglementen en kan gebruikt worden als tuin voetbalgoal
 • Solide verankeringssysteem dat garant staat voor ultieme stabiliteit, verder bevorderd door het robuuste en verbeterde rugprofiel
 • Makkelijke en snelle montage die maar enkele minuten in beslag neemt
 • Het frame is gemaakt uit sterk maar licht PVC en is draagbaar en volledig weerbestendig
 • Gedraaid 2mm dik HDPE-doelnet wordt standaard geleverd alsook de netclips en u-vormige haringen

Het zeer veelzijdige 3m x 2m futsal goal kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Geschikt als een tuindoel voor zowel kinderen als volwassenen, is het reglementaire futsal voetbaldoel ontworpen in overeenstemming met de FA-Wedstrijdvoorschriften en BS-Veiligheidsnormen. Perfect voor gebruik tijdens volwaardige futsal wedstrijden en toernooien zowel binnen als buiten. De weerbestendige doelstelling biedt een onberispelijke opstelling in alle omstandigheden en kan het ganse jaar door gebruikt worden.

Dit 3m x 2m futsal voetbaldoel beschikt over een uniek solide verankeringssysteem dat uiterste stabiliteit en vormvastheid garandeert. Het systeem zorgt ervoor dat het PVC-doelframe stevig verbonden blijft tijdens het gebruik en in staat is de hardste stoten te absorberen. Ongelooflijk robuust en weerbestendig. Het PVC-futsal doel is eveneens ontworpen met een top runback constructie dat de stabiliteit nog verder opvoert. Het monteren en demonteren gaat snel en eenvoudig en neemt slechts 3 minuten in beslag.

Het ongeloofelijk lichte maar toch sterke PVC-doel wordt makkelijk verplaatst. De doelpalen kunnen door één persoon opgetild worden en is het ideale doel voor zaalvoetbalteams en coaches die op verschillende plaatsen spelen. Het mobiele voetbaldoel voor futsal kan ook het hele jaar door buiten opgesteld blijven zonder schade op te lopen en is dus makkelijk voor clubs die het doel niet na elke wedstrijd willen demonteren. Een 2 mm UV-gestabiliseerd gedraaid HDPE-doelnet, netclips en u-vormige haringen voor veilig fixeren zijn standaard inbegrepen.

OPGELET - De 3m x 2m FORZA Match Futsal Voetbalgoal behoort tot het assortiment FORZA Match goals en wordt aangeboden in verschillende afmetingen. Meer FORZA PVC-goals vindt u hier.

Terug naar boven