Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORZA 3.7m x 1.8m Tuin Voetbaldoel

(306)
3.7m x 1.8m FORZA Voetbal Doelpalen met solide verankeringssysteem. Weerbestendige uPVC-palen en 2 mm UV-gestabiliseerd HDPE gedraaid doelnet voor gebruik in de tuin. Eenvoudig te monteren Voeg een Trainingsbal, 3.7m x 1.8m Doelwitwand en / of Goal Draagtas toe uit de Essentials hieronder.
 

Vaak samen gekocht

3.7m x 1.8m FORZA Voetbal Doelpalen - Gereglementeerde Afmeting Minivoetbalgoal

Afmetingen:

• Doel Afmetingen (Lengte x hoogte): 12ft x 6ft / 3.7m x 1.8m

• Diepte van 4ft (1.22m)

Materiaal:

• 2mm UV-gestabiliseerd HDPE-net wordt geleverd bij elke goal

• Het net heeft versterkte boorden

• Het frame is gemaakt van uPVC

Diversen:

• Wordt geleverd met 1 jaar garantie

• Verpakking afmeting (Lengte x breedte x hoogte): 117cm x 27cm x 20cm / 46in x 10in x 7in

• Gewicht verpakking: 14kg / 30.8lbs

3.7m x 1.8m FORZA Voetbal Goal PVC Minivoetbalgoal Voor Tuinwedstrijdjes

Met de afmetingen van 3.7m x 1.8m is deze gereglementeerde minivoetbalgoal de ultieme PVC-goal voor kids. Gemaakt uit de allerbeste materialen is deze weerbestendige voetbalgoal ontworpen om het hele jaar de jonge spelertjes te laten genieten van tuinvoetbalwedstrijden en trainingssessies . Lichtgewicht en zeer duurzaam. Dit tuindoel van 12 x 6 bezit ook het solide verankeringsstysteem dat uiterste stevigheid garandeert.

  • Minivoetbalgoal met de gereglementeerde afmetingen van 3.7m x 1.8m is bijzonder geschikt voor tuinwedstrijdjes van de kids
  • Met het solide verankeringssysteem dat kracht, stevigheid en stabiliteit garandeert
  • Snel en makkelijk te monteren frame, neemt maar enkele minuten in beslag
  • Robuuste weerbestendige uPVC-goal die makkelijk harde ballen incasseert
  • 2mm gedraaid UV-gestabiliseerd doelnet dat weerbestendig is en eerste klas prestaties garandeert, is inbegrepen

Het robuuste PVC-doelframe is duurzaam, weerbestendig en ideaal voor speelplezier en trainingssessies het ganse jaar door. Dit volledig weerbestendige doel voor kinderen dat alle natuurelementen kan doorstaan, is geschikt voor buitengebruik waardoor het niet nodig is om het doel na gebruik te demonteren. De sterke PVC-doelpalen houden het 2 mm UV-gestabiliseerde HDPE gedraaide doelnet op, dat je eveneens de beste prestaties garandeert tijdens alle weersomstandigheden.

Het unieke, solide verankeringssysteem garandeert verhoogde stevigheid en stabiliteit van deze tuingoal zonder dat de integriteit van de structuur in het gedrang komt. De gladde PVC-palen sluiten moeiteloos op elkaar aan en zijn stevig verankerd zodat een stevig voetbaldoel geleverd wordt die in staat is harde trappen te incasseren. Dit unieke verankeringssysteem garandeert zowel veerkracht en stevigheid terwijl het vrijstaande draagbare voetbaldoel toch licht en makkelijk te verplaatsen blijft.

De unieke eigenschap van deze 3.7m x 1.8m FORZA voetbalgoal is de ongelooflijk makkelijke en snelle montage. De PVC-goal monteren neemt maar enkele minuten in beslag van begin tot einde en staat meteen klaar voor het spel. Deze veelzijdige voetbalgoal is niet alleen geschikt als trainingsdoel voor jongeren maar biedt ook uren familieplezier tijdens een balletje trappen in de tuin. Het doel heeft niet enkel een solide verankeringssysteem, maar ook uPVC-doelpalen, een doelnet en alle benodigde verbindingsstukken voor eenvoudige montage.

OPGELET - Deze 3.7m x 1.8m FORZA Voetbal Doelpalen maken deel uit van de grote FORZA Voetbalgoal familie. Wij bieden verschillende afmetingen van deze hoogwaardige voetbaldoelen met solide verankeringssysteem waaruit u kan kiezen en die u vindt hier.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven