Expresverzending Wacht minder, speel meer

3.7m x 1.8m FORZA STEEL42 VOETBALDOEL

(10)
3.7m x 1.8m FORZA Steel42 Voetbaldoel gemaakt uit 42 mm gegalvaniseerd staal. Tuindoel van topkwaliteit met een 3 mm HDPE UV-behandeld doelnet inbegrepen. Ongelooflijk sterk en weerbestendig doel.
 

Vaak samen gekocht

3.7m x 1.8m Steel42 Voetbal Goal - Premium Minivoetbal Tuingoal Voor Kinderen

Afmetingen

• Doel Afmetingen (lengte x hoogte) 12ft x 6ft (3.66m x 1.82m)

• Top diepte van 3ft (0.91m)

• Diepte bodem van 6ft (1.82m)

Materiaal

• Gemaakt van eersteklas kwaliteit 42mm rond gegalvaniseerd staal

• Wit heavy-duty 3mm dik net met 100mm gaasnet

Diversen

• Gewicht: 32kg / 70lb

• Vrijstaand doel dat draagbaar is, er zijn 2 mensen nodig om het te verplaatsen

• Dikte wand is ongeveer 2mm

• De set bestaat uit: stalen frame, heavy-duty voetbalnet, bungeebandjes om het net te bevestigen en u-vormige haringen

3.7m x 1.8m FORZA Steel42 Voetbal Goal. De Ultieme Tuingoal Voor Junioren Gemaakt Uit Gegalvaniseerd Staal

Dit 3.7m x 1.8m stalen voetbaldoel voldoet volledig aan de officiële minivoetbal afmetingen. Dit tuindoel is ontworpen om getalenteerde kinderen de optimale voetbalervaring te bieden. De zeer sterke stalen doelpalen zijn afgewerkt in een helder zwart voor een innovatieve toets. Volledig weerbestendig voor gebruik het hele jaar door in de tuin biedt dit topvoetbaldoel consistentie en kwaliteit in overvloed.

  • Gereglementeerde minivoetbal 3.7m x 1.8m stalen voetbalgoal ontworpen als premium tuindoel voor kinderen
  • Sterk frame gemaakt uit heavy duty 42mm gegalvaniseerd staal met 2mm dikke buiswanden
  • Heavy duty 3mm dik gedraaid HDPE-doelnet dat UV-gestabiliseerd is voor gebruik in alle weersomstandigheden
  • 100% weerbestendige tuingoal die het gans jaar door buiten kan opgesteld blijven zonder beschadiging op te lopen
  • Geen gereedschap nodig om deze stevige, stalen goal op te stellen, alles schuift eenvoudig in elkaar en wordt vergrendeld voor verhoogde stevigheid en stabiliteit

Deze premium 3.7m x 1.8m stalen voetbalgoal wordt geleverd met een doelnet dat de kwaliteit en kracht van het frame evenaart. Het extra dikke heavy duty 3mm gedraaide OD HDPE-doelnet is UV-behandeld en hierdoor bijzonder duurzaam en in staat alle seizoenen te weerstaan. Het wordt snel en makkelijk bevestigd met de meegeleverde bungeebandjes. Deze eersteklas, vrijstaande tuingoal kan op elke ondergrond gebruikt worden en kan verplaatst worden door twee personen. Voor het opstellen van het doel is geen gereedschap nodig omdat het buisvormig frame met duimknoppen wordt vergrendeld.

Met zijn robuuste en duurzame stalen doelpalen is dit het beste tuindoel op de markt. Het meegeleverde extra dikke 3 mm gedraaide HDPE-doelnet voor zwaar gebruik is UV-gestabiliseerd voor verbeterde duurzaamheid en weerbestendigheid en is bijzonder slijtvast. De klassieke witte kleur van het doelnet maakt het 12 x 6 voetbaldoel in stijl af. Bungeebandjes worden meegeleverd om het net veilig en eenvoudig vast te maken. Deze geavanceerde vrijstaande voetbalgoal is geschikt voor gebruik op alle speeloppervlakken en kan door twee personen worden gedragen terwijl het zijn duurzaamheid en stevigheid behoudt. Het buisvormige frame kan vergrendeld worden bij het samenstellen van het doel waardoor de noodzaak van gereedschap overbodig wordt.

OPGELET - Het FORZA Steel42 assortiment voetbaldoelen zijn premium kwaliteit stalen goals die in de tuin kunnen opgesteld worden. Deze unieke en deskundig gemaakte doelen zijn verkrijgbaar in drie afmetingen. Op zoek naar andere afmetingen, klik dan hier.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven