Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORZA 3.7m x 1.8m Tuin Match Voetbaldoel

(9)
3.7m x 1.8m FORZA Match Voetbaldoel met solide verankeringssysteem. Weerbestendig uPVC-tuindoel dat eenvoudig te monteren is met een 2 mm UV-gestabiliseerd HDPE-net en top runback constructie. Kies een Match Voetbal, 3.7m x 1.8m Doelwitwand en / of Goal Draagtas uit het lijstje Essentials hieronder.
 

Vaak samen gekocht

3.7m x 1.8mMatch Voetbal Goal - Gereglementeerde PVC Minivoetbalgoal

 • 12 x 6 FORZA Match Voetbaldoel | Voetbaldoelen Voor Kinderen

  Weerbestendige Voetbaldoelen

  De 12 x 6 PVC-goal presteert het gans jaar door dankzij het weerbestendig ontwerp. De gereglementeerde minivoetbalgoal kan gebruikt worden op elk oppervlak.

 • Voetbaldoelen Met Solide Verankeringssysteem | Robuuste PVC Doelpalen

  Solide Verankeringssysteem

  Elke FORZA goal beschikt over het solide verankeringssysteem. Ontworpen om maximum stevigheid en stabiliteit te garanderen kan deze goal weerstaan aan de sterkste aanvallen en klappen.

 • Tuin Voetbaldoelen | Minivoetbal Voetbaldoelen

  Makkelijk Monteren

  Deze FORZA goal staat opgesteld in enkele minuten en garandeert maximum speelgenot voor elk junior voetbalgenie! Eens opgesteld kan het doel buiten blijven staan en elke weersomstandigheid trotseren.

Afmetingen:

 • 12ft x 6ft (3.66m x 1.82m)
 • Diepte - 4ft (1.22m)

Materiaal:

 • Gemaakt uit uPVC met verstevigd rugprofiel
 • 2mm UV-gestabiliseerd HDPE-net wordt geleverd bij elke goal
 • Het net heeft versterkte boorden

Diversen:

 • Dit doel kan het ganse jaar door buiten staan
 • Kan gemakkelijk gedemonteerd worden om vlot te vervoeren
 • Wordt geleverd met 1 jaar garantie
3.7m x 1.8m FORZA Match Voetbalgoal. PVC Gereglementeerd Minivoetbalgoal Geschikt Voor De Tuin

3.7m x 1.8m is de officiële doelgrootte voor minivoetbal, een kleine voetbalversie ontworpen om kinderen kennis te laten maken met dit fantastisch spel. Voor toernooien en wedstrijden biedt dit PVC 12 x 6 wedstrijddoel een weerbestendige en sterke optie voor langdurig gebruik. Een kwalitatief hoogstaand voetbaldoel voor kinderen. De FORZA Match van 13.7m x 1.8m is draagbaar en veelzijdig en kan worden gebruikt op alle speeloppervlakken, inclusief als tuindoel voor kinderen.

Als alternatief op onze PVC 3.7m x 1.8m Match voetbalgoals zijn er ook de stevige, metalen variantent in de vorm van onze FORZA Steel42 en FORZA Alu60 goals. Perfect voor minivoetbalwedstrijden en trainingen. De 12 x 6 stalen en aluminium goals zijn voetbaldoelen van professionele kwaliteit, ontworpen met uitzonderlijke duurzaamheid en stevigheid voor regelmatig gebruik.

 • 3.7m x 1.8m gereglementeerde minivoetbalgoal zowel voor voor officiële toernooien en wedstrijden als voor een balletje trappen in de tuin
 • De snelle en eenvoudige montage van het wedstrijddoel zorgt ervoor dat het doel binnen enkele minuten volledig is opgesteld
 • Het doel beschikt over het solide verankeringssysteem en top runback constructie dat zorgt voor een verhoogde stabiliteit
 • Robuuste PVC-doelpalen die 100% weerbestendig zijn en weerstand bieden tegen roest en corrosie tijdens outdoor gebruik
 • Er wordt standaard een hoogwaardig 2mm OD HDPE-gedraaid doelnet meegeleverd, alsook netclips en u-vormige haringen

Vanwege zijn conformiteit met de FA-Wedstrijdvoorschriften en de BS EN-Veiligheidsnormen is het 3.7m x 1.8m minivoetbalvoetbaldoel perfect geschikt voor junioren wedstrijden en toernooien. Dankzij zijn veelzijdigheid is het echter ook een ideaal tuindoel voor kinderen. Het multifunctionele voetbaldoel is 100% weerbestendig en zal je het ganse jaar door begeleiden bij het nastreven van al jouw voetbalambities.

De essentie van dit 3.7m x 1.8m voetbaldoel is het solide verankeringssysteem. Dit innovatieve systeem biedt een versterkte verankering van de doelpalen en laat het frame toe harde stoten te absorberen. Het PVC-frame is weerbestendig en duurzaam, mede door dit solide verankeringssysteem dat ervoor zorgt dat het frame altijd de juiste vorm behoudt, wat er ook gebeurd. De goal heeft eveneens een top diepte die de stabiliteit en stevigheid van deze minivoetbal wedstrijdgoal nog verder verhoogt.

Dit lichtgewicht PVC-frame is draagbaar en kan makkelijk door 1 persoon opgesteld en verplaatst worden. De 3.7m x 1.8m goal wordt snel en makkelijk gemonteerd, dit neemt maar enkele minuten in beslag. Ongelooflijk sterk maar toch mobiel. Deze weerbestendige voetbalgoal voor kinderen is uiterst geschikt voor outdoor gebruik. Deze hoogwaardige kwaliteitsgoal wordt geleverd met een 2mm weerbestendig doelnet, clips en u-vormige haringen

OPGELET - De 3.7m x 1.8m FORZA Match Voetbalgoal maakt deel uit van een ruim assortiment Match goals in verschillende afmetingen. Andere FORZA PVC goals kan u vinden hier.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven