Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORZA 2.4m x 1.8m Tuin Voetbaldoel

(334)
2,4m x 1,8m FORZA Voetbal Doelpalen. Elk weertype uPVC-doelpalen met solide verankeringssysteem. 2 mm UV-gestabiliseerd HDPE-gedraaid doelnet. Eenvoudig te monteren voetbaldoel voor gebruik in de tuin. Voeg een Trainingsbal, 2,4m x 1,8m Doelwitwand en / of Goal Draagtas toe uit de Essentials hieronder.
 

Vaak samen gekocht

2.4m x 1.8m FORZA Voetbal Doelpalen - Robuuste PVC Tuindoelen

Afmetingen:

• Doel Afmetingen (Lengte x hoogte): 8ft x 6ft / 2.4m x 1.8m

• Diepte 4ft (1.22m)

Materiaal:

• 2mm UV-gestabiliseerd HDPE-net wordt bij elke goal geleverd

• Het net heeft versterkte boorden

• Het frame is gemaakt van sterk uPVC

Diversen:

• Wordt geleverd met 1 jaar garantie

• Verpakking afmeting (Lengte x breedte x hoogte): 117cm x 27cm x 20cm / 46in x 10in x 7in

• Gewicht verpakking: 11kg / 24.2lbs

2.4m x 1.8m FORZA Voetbal Goal, PVC Tuin Goal Weerbestendig

Met de afmetingen 8ft x 6ft is deze robuuste PVC-voetbalgoal de beste manier om tuinvoetbal voor je kinderen naar een hoger niveau te tillen. Hoogwaardige materialen die duurzaamheid bieden, precisie en buitengewone weerbestendigheid. Deze duurzame maar lichtgewicht tuingoal is is een waardevolle investering voor gezinnen die op zoek zijn naar een hoogkwalitatief doel voor hun jonge spelertjes.

  • 2.4m x 1.8m voetbalgoal zowel geschikt voor kinderen die houden van voetballen in de tuin als voor trainingssessies
  • Uniek solide verankeringssysteem dat deel uitmaakt van alle FORZA voetbaldoelen
  • Deze hoogwaardige voetbalgoal monteert snel en makkelijk, in enkele minuten
  • Het frame is vervaardigd uit duurzaam maar lichtgewicht weerbestendig uPVC
  • Gedraaid 2mm UV-gestabiliseerd en weerbestendig doelnet is standaard inbegrepen

De robuuste PVC-doelpalen zijn perfect voor regelmatig gebruik gedurende het hele jaar dankzij hun duurzame en weerbestendige eigenschappen. Dit weerbestendig voetbaldoel kan elk seizoen aan en kan het hele jaar door volledig buiten worden opgesteld. Naast het stoere doelkader is een 2 mm UV-gestabiliseerd HDPE-gedraaid doelnet inbegrepen, dat een hoge mate van bescherming biedt tegen slijtage en rafelen wat vaak veroorzaakt wordt door slechte weersomstandigheden.

Het unieke solide verankeringssysteem garandeert stabilteit en zorgt ervoor dat het doel rechtop blijft tijdens elk spelletje. The PVC-doelpalen haken makkelijk in elkaar en vormen een stevige voetbalgoal die tegen en stootje kan. Het solide verankeringssysteem garandeert stevigheid en stabiliteit terwijl deze draagbare, vrijstaande voetbalgoal toch haar lichtgewicht karakter behoudt en makkelijk te verplaatsen is.

Een belangrijk kenmerk van de 2.4m x 1.8m FORZA voetbalgoal is de snelle en eenvoudige montage. De PVC-goal is binnen enkele minuten volledig opgesteld en klaar voor gebruik. Perfect voor een spelletje in de tuin en de kinderen die klaar zijn voor actie. De veelzijdige voetbalgoal is niet alleen geschikt als trainingsdoel voor jongeren maar biedt ook uren familieplezier tijdens een balletje trappen in de tuin. Het doel heeft een solide verankeringssysteem, uPVC-doelpalen, een gedraaid doelnet en alle benodigde verbindingsstukken voor eenvoudige montage.

OPGELET - Deze 2.4m x 1.8m FORZA Voetbal Doelpalen maken deel uit van de grote FORZA Voetbalgoal familie. Wij bieden verschillende afmetingen van deze hoogwaardige voetbaldoelen met solide verankeringssysteem. Bekijk ze hier.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven