Expresverzending Wacht minder, speel meer

2,4m x 1,8m FORZA STEEL42 VOETBALDOEL

(10)
2,4m x 1,8m FORZA Steel42 Voetbaldoel. 42 mm gegalvaniseerde stalen doelpalen met een 3 mm gedraaid HDPE-net. Weerbestendig tuindoel van topkwaliteit met een sterke rechte dwarsbalk voor kinderen.
 

Vaak samen gekocht

2,4m x 1,8mSteel42 Voetbal Goal - Beste Kwaliteit Kids Tuingoal

Afmetingen:

• Doel Afmeting (lengte x hoogte) 8ft x 6ft (2.44m x 1.82m)

• Top diepte van 2ft (0.61m)

• Diepte onderkant van 4ft (1.22m)

Materiaal:

• Gemaakt uit eersteklas kwaliteit 42mm rond gegalvaniseerd staal

• Wit heavy-duty 3mm dik net met 100mm gaastextiel

Diversen:

• Gewicht: 22kg / 55lb

• Vrijstaand doel dat draagbaar is, er zijn 2 mensen nodig om het te verplaatsen

• Dikte wand is ongeveer 2mm

• De set bestaat uit: stalen frame, heavy-duty voetbalnet, bungeebandjes om het net te bevestigen en u-vormige haringen

2,4m x 1,8m FORZA Steel42 Voetbalgoal. Premium Gegalvaniseerde Stalen Tuingoal Voor Kids Voetbaltraining

Ontworpen door deskundigen voor een revolutionaire tuinvoetbalervaring. Deze 2,4m x 1,8m FORZA Steel42 Voetbal Goal is ons tuindoel van allerhoogste kwaliteit. Het is gemaakt van hoogwaardig staal en dit geavanceerde kinderdoel is ongelooflijk duurzaam en bijzonder esthetisch afgewerkt wat de premiumkwaliteit van dit doel nog verder benadrukt. Beschermd tegen roest en corrosie door het gegalvaniseerde stalen frame is dit het ultieme, weerbestendige tuin voetbaldoel. Kan het ganse jaar door buiten opgesteld staan en blijft zo goed als nieuw.

  • Beste 2,4m x 1,8m FORZA voetbalgoal voor een premium tuin voetbalervaring voor jonge spelers
  • Frame is gemaakt van heavy duty en bijzonder duurzaam 42mm gegalvaniseerd staal met 2mm dikke buiswanden
  • Extra dik 3mm gedraaid OD HDPE-doelnet dat UV-behandeld is en voor gebruik in alle weersomstandigheden
  • Deze weerbestendige tuingoal kan buiten opgesteld blijven zonder beschadiging op te lopen
  • Geen gereedschap nodig om deze stevige, stalen goal op te stellen, alles schuift eenvoudig in elkaar en wordt vergrendeld voor verhoogde stevigheid en stabiliteit

Deze premium tuingoal voor kinderen is ongelooflijk stevig en sterk, dankzij de dwarsbalk rebounds die onontbeerlijk zijn voor een professionele wedstrijdgoal en het doel stevig terplaatse houden. Deze duurzame doelpalen zijn gemaakt uit kwalitatief hoogstaand 42mm gegalvaniseerd staal en daardoor uiterst betrouwbaar en in staat de hardste klappen te incasseren in elke weersomstandigheid. Dit robuuste doel blijft onverslagen en is ontworpen voor outdoor gebruik het ganse jaar door zonder ten prooi te vallen aan roest en corrosie. U-vormige haringen worden meegeleverd om het doel stevig en veilig in het gras te verankeren.

Deze premium 2,4m x 1,8m steel voetbalgoal wordt geleverd met een doelnet dat de kwaliteit en kracht van het frame evenaart. Het extra dikke heavy duty 3mm gedraaide OD HDPE-doelnet is UV-behandeld en hierdoor bijzonder duurzaam en in staat alle seizoenen te weerstaan. Het wordt snel en makkelijk bevestigd met de meegeleverde bungeebandjes. Deze eersteklas, vrijstaande tuingoal kan op elke ondergrond gebruikt worden en kan verplaatst worden door twee personen. Voor het opstellen van het doel is geen gereedschap nodig omdat het buisvormig frame met duimknoppen wordt vergrendeld.

OPGELET - Het FORZA Steel42 assortiment voetbalgoals zijn premium kwaliteit stalen goals die in de tuin kunnen opgesteld worden. Deze unieke en deskundig gemaakte goals zijn verkrijgbaar in drie afmetingen. Op zoek naar andere afmetingen, klik dan hier.

Terug naar boven