Expresverzending Wacht minder, speel meer

3m x 1.8m FORZA Combinatie Rugby & Voetbal Doelpalen

(1)
3m x 1.8m combinatie Voetbal- & Rugby Doelpalen gemaakt uit robuust PVC. Deze combinatie Voetbal- & Rugby doelpalen worden geleverd met een 2mm wit HDPE-doelnet, bevestigingsclips & en haringen voor extra stabiliteit.
 

Vaak samen gekocht

The FORZA 3m x 1.8m Rugby Voetbal Doelpalen - Unieke Stevigheid & Stabiliteit

Afmetingen

 • Hoogte van de goal: 6ft (1.83m)
 • Breedte: 10ft (3.05m)

Kenmerken

 • Het FORZA essentieel verankerinssysteem zorgt ervoor dat alle componenten makkelijk in elkaar schuiven en een ongekende stabiliteit bieden
 • Het frame is 100% weerbestendig en gemaakt van duurzaam uPVC
 • Met een rot- en weerbestendig wit 2mm HDPE doelnet met 120mm mazen
 • Wordt geleverd met makkelijk te bevestigen netclips en haringen voor makkelijke fixeren in het gras

Diversen

 • Zijstijlen verlengen het waardoor het doel ook geschikt is voor rugby, Gaelic en Amerikaans voetbal
Rugby- & Voetbal Combinatie Doel - Perfect Voor Schools, Clubs & De Tuin

Breng de magie vanTwickenham naar jouw eigen tuin met deze fantastische 3m x 1.8m FORZA Combinatie Voetbal- & Rugby Doelpalen!

 • Perfect voor een enorm scala aan sporten in de achtertuin - gebruik voor rugby, voetbal, Gaelic of Amerikaans voetbal!
 • Het frame is gemaakt van heavy-duty, weerbestendig uPVC voor jarenlang speelplezier
 • Het solide verankeringssysteem verzekert ongekende stevigheid en stabiliteit
 • 100% rotbestendig doelnet wat betekent dat je het doel buiten kan laten in alle weersomstandigheden
 • Snel bevestigen van het net met de bevestigingsclips en grondharingen voor bevestiging op gras

Het frame van deze veelzijdige doelpalen is gemaakt uit robuust PVC voor bijzondere duurzaamheid terwijl het frame 100% weerbestendig blijft. Dit geldt eveneens voor het stevige 2mm HDPE-doelnet dat bij de doelpalen geleverd wordt zodat je de volledige set zonder kopzorgen in de tuin kan laten in alle weersomstandigheden.

Voor extra stabiliteit zijn onze junior rugbypalen voorzien van grondharingen en bevestigingsclips zodat jouw voetbal- en rugbydoelpalen stevig in het gras worden bevestigd en het net stevig in positie blijft. Oefen zonder kopzorgen jouw vrijetrap techniek!

Onze vrijstaande voetbal- en rugbypalen zijn ideaal voor het perfectioneren van jouw vrijetrap in de achtertuin of op de rugbyclub. Onze outdoor doelpalen zijn een echte must -have voor trainingssessies van hoge kwaliteit!

Onze multi-sport doelpalen zijn een geweldige manier om verschillende sporten uit te proberen omdat deze doelpalen kunnen worden gebruikt voor voetbal, rugby, hurling, Gaelic en Amerikaans voetbal. Dit is het ideale sportmateriaal voor scholen met veel studenten die de zoektocht aangaan naar hun sport om in uit te blinken!

Net World Sports heeft een groot assortimen van combinatie doelen in PVC, staal en aluminium in alle afmetingen. Bekijk onze 12 x 6 PVC-doelpalen en onze 8 x 5 PVC-doelpalen en kies de ideale afmeting voor bij jou in de tuin of op de club.

Terug naar boven