Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORZA 1.8m x 1.2m Tuin Voetbaldoel

(398)
1,8m X 1,2m FORZA Voetbal Doelpalen met solide verankeringssysteem. Eenvoudig te monteren weerbestendig uPVC-frame en een 2 mm UV-gestabiliseerd HDPE-doelnet. Perfect eerste tuindoel voor kinderen. Voeg ook een Tuin Voetbal, 1,8m X 1,2m Doelwitwand en / of Goal Draagtas toe uit de Essentials hieronder.
 

Vaak samen gekocht

1.8m X 1.2m FORZA Voetbal Doelpalen - Tuin Voetbaldoelen Voor Kinderen

Afmetingen:

• Doel Afmetingen (Lengte x hoogte) 6ft x 4ft / 1.82m x 1.22m

• Diepte 4ft (1.22m)

Materiaal:

• 2mm UV-gestabiliseerd HDPE-net wordt bij elke goal geleverd

• Het net heeft versterkte randen

• Het frame is gemaakt van uPVC

Diversen:

• Het doel wordt geleverd met 1 jaar garantie

• Afmeting verpakking (Lengte x breedte x hoogte): 112cm x 34cm x 13.6cm / 44in x 13in x 5in

• Gewicht van het pakket 8.5kg / 18.7lbs

1,8m X 1,2m FORZA Voetbal Goal - PVC Tuindoel Met Solide Verankeringssysteem

De achtertuin is de ultieme locatie voor voetbalenthousiaste kinderen, een plek waar het laatste fluitsignaal nooit klinkt en voetbalplezier nooit eindigt. Dit voetbaldoel van 6ft x 4ft is het beste weerbestendige tuindoel voor kinderen die ambities koesteren om in de voetsporen te treden van hun Premier League idolen. Dit onontbeerlijke doel met solide verankeringssysteem is een perfect eerste tuindoel en de beste manier om kinderen kennis te laten maken met het prachtige spel.

  • 1,8m X 1,2m FORZA Voetbal Doelpalen, het perfecte eerste tuindoel voor kinderen
  • Dit doel heeft een solide verankeringssysteem voor verbeterde opstelling en stevigheid
  • Een snel en eenvoudig montageproces dat slechts enkele minuten vraagt van begin tot eind
  • Lichtgewicht en zeer duurzaam doelframe gemaakt van van hoogwaardig weerbestendig uPVC
  • 2 mm UV-gestabiliseerd HDPE-doelnet inclusief sterke netclips en haringen
  • 1,8m X 1,2m FORZA Doelwitwand & draagtas kunnen afzonderlijk aangeklikt worden in het lijstje Essentials

Het weerbestendige tuindoel bezorgt de spelertjes een consistente voetbalervaring het hele jaar door. Dit weerbestendige voetbaldoel bestaat uit duurzame PVC-doelpalen en een slijtvast 2 mm UV-gestabiliseerd HDPE doelnet die tuintrainingen en familieshoots in elke weersomstandigheid mogelijk maken. Perfect voor kinderen met een onverzadigbare voetballust. Dit slijtvaste en betrouwbare 6ft x 4ft tuindoel trotseert hevige weersomstandigheden om het hele jaar door voetbalactie te bieden. Gemakkelijke opslag van het weerbestendige doel is mogelijk door volledige demontage zonder beschadiging.

Het geheime wapen van dit fantastische FORZA voetbaldoel is het solide verankeringssysteem. De uPVC-doelpalen zijn licht genoeg om te tillen, maar toch verzekert het verankeringssysteem een sterke verbinding, waardoor het de impact van elke goed gemikte bal kan weerstaan. Door de robuuste doelpalen stevig op hun plaats te vergrendelen, biedt het verankeringssysteem van dit FORZA voetbaldoel een hoge mate van stevigheid met behoud van het vrijstaand ontwerp dat mobiel en gemakkelijk te verplaatsen is.

Het solide verankeringssysteem van deze 1,8m X 1,2m voetbalgoal zorgt zowel voor een veilige en robuuste opstelling, als voor een snelle en makkelijke montage. Deze neemt van begin tot einde maar een aantal minuten in beslag, door het eenvoudig en makkelijk aan elkaar vergrendelen van de doelpalen. 6 x 4 voetbaldoelen worden aanbevolen voor leeftijden 3 tot 7 jaar, hoewel de veelzijdigheid ervan dit doel geschikt maakt voor gebruik door verschillende leeftijdsgroepen. Alles wat je nodig hebt voor tuinvoetbal wordt bij dit doel geleverd, inclusief een weerbestendig net, stevige netclips en haringen.

OPGELET - Deze 1,8m X 1,2m FORZA Voetbal Doelpalen maken deel uit van de grote FORZA Voetbaldoel familie. Er zijn heel wat afmetingen van voetbaldoelen met het solide verankeringssysteem. Deze vind u allemaal hier.

Terug naar boven