Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORZA 1.5m x 1.2m Tuin Match Voetbaldoel

(2)
1,5m x 1,2m FORZA Match Voetbaldoel met solide verankeringssysteem. Eenvoudig te monteren uPVC-doelpalen en een 2 mm UV-gestabiliseerd HDPE-gedraaid doelnet met een top runback constructie. Voeg een Match Voetbal, 1,5m x 1,2m Doelwitwand en / of Goal Draagtas toe uit de Essentials hieronder.
 

Vaak samen gekocht

1,5m x 1,2m FORZA Match Voetbal Goal - De beste PVC Tuingoal Voor Kinderen

Afmetingen:

5ft x 4ft (1.52m x 1.22m)

Diepte - 3.1ft (0.90m)

Materiaal:

Gemaakt van uPVC met verstevigd rugprofiel

2mm UV-gestabiliseerd HDPE-net wordt geleverd bij elke goal

Voetbalnet heeft versterkte boorden voor nog meer duurzaamheid

Diversen:

Het doel kan het ganse jaar door buiten staan

Het doel kan makkelijk gedemonteerd worden voor vlot transport

Wordt geleverd met 1 jaar garantie

1,5m x 1,2m FORZA Match Voetbaldoel. De Perfecte Eerste Tuingoal Voor Kinderen

Gemaakt als startdoel voor kinderen is dit 1,5m x 1,2m PVC voetbaldoel de meest effectieve manier om het geschenk van dit prachtige spel door te geven aan de volgende generatie. Perfect voor gebruik als tuindoel is dit weerbestendige voetbaldoel ongelooflijk duurzaam en licht, met behoud van een draagbaar en vrijstaand ontwerp. Het beste eerste doel voor thuisgebruik. De 1,5m x 1,2m FORZA Match is gegarandeerd een groot succes voor je voetbalgekke kids.

  • 1,5m x 1,2m FORZA Match Voetbaldoel in speciaal formaat en daardoor het perfecte 1e tuindoel voor kinderen
  • De structuur van het frame is robuust en veilig mede door het solide verankeringssysteem
  • Deze goal is snel en makkelijk te monteren en neemt slechts enkele minuten in beslag
  • 100% weerbestendige uPVC-doelpalen met een top runback constructie voor verhoogde stabiliteit
  • Een 2mm UV-gestabiliseerd gedraaid doelnet dat slijtvast en weerbestendig is, wordt meegeleverd, alsook clips en haringen

Met zijn weerbestendige kwaliteiten is dit de beste tuingoal voor kinderen wiens ongebreideld plezier in het spel het gans jaar door kan beleefd worden. Omdat het doel voldoet aan de FA-Wedstrijdvoorschriften en BS EN-veiligheidsnormen kan het ook gebruikt worden als een klein junioren wedstrijddoel. Gebouwd om lang mee te gaan, kan het duurzame PVC-doel eveneens gebruikt worden op training voor alle leeftijdsgroepen. Het veelzijdige, multifunctionele doel garandeert zonder twijfel het hele jaar door goed voetbal.

Het unieke, solide verankeringssysteem zorgt voor verhoogde stevigheid en stabiliteit van deze tuingoal zonder dat de integriteit van de structuur in gedrang komt en er geen kans op beschadiging bestaat. Om extra stabiliteit te garanderen heeft het PVC-doel een verbeterd rugprofiel met een topdiepte die ervoor zorgen dat het doel steeds stevig in positie blijft tijdens het spel.

Door het lichtgewicht PVC-ontwerp blijft deze 5 x 4 Match goal ongeloofelijk licht en kan ze door 1 persoon gedragen worden. Montage laat geen zure smaak na en neemt maar enkele minuten in beslag, terwijl je het doel het ganse jaar door in de tuin kan laten staan en demonteren niet hoeft. Het robuuste doelframe houdt een 2mm OD-gedraaid HDPE-doelnet op dat UV-gestabiliseerd is voor gebruik in elke weersomstandigheid. Clips voor het net en haringen zijn standaard inbegrepen. Je zal shotten als de beste naar dit top 1,5m x 1,2m voetbaldoel.

OPGELET - Het FORZA Match Football Goal assortiment biedt afmetingen van 1,5m x 1,2m to 3,7m x 1,8m. Alle andere afmetingen PVC-doelen vind je hier.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven