Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORZA FLASH POP-UP VOETBALDOELEN [PAAR]

(25)
Paar FORZA Flash Pop-Up voetbaldoelen. Lichtgewicht en compacte voetbaldoelen met een reflecterende strip. Opstellen en monteren in enkele seconden. Draagtas inbegrepen. Beschikbaar in afmetingen 0,8m, 1,2m en 1,8m . Waarom voeg je geen Trainingvoetbal, Hesjes, Kegels en / of Behendigheidsladder toe uit het lijstje Essentials?
 

Vaak samen gekocht

Draagbare Gaas Voetbal Trainingsdoelen Voor Target Training

FORZA Flash Pop-Up Voetbaldoelen [Paar] Kenmerken

Afmetingen:

 • De goal is beschikbaar in de afmetingen 2.5ft, 4ft en 6ft
 • 2.5ft (W 76cm x H 51cm x D 51cm), 4ft (W 121cm x H 81cm x D 81cm), 6ft (W 182cm x H 106cm x D 106cm)

Diversen:

 • Het robuust ontwerp zorgt ervoor dat het doel seizoen na seizoen zonder beschadiging outdoors kan gebruikt worden
 • Wordt geleverd als paar zodat ze kunnen gebruikt worden voor mini trainingen
 • Makkelijk op te bergen. Plooit met een draaibeweging en past in de bijgeleverde draagtas
 • Het doel is bijzonder zichtbaar door de reflecterende strip op de randen van de doelpalen waardoor het doel goed zichtbaar blijft in het donker
 • Alle doelen hebben 8in haringen voor veilige bevestiging
 • Afmeting verpakking - 2.5ft (75cm, 52cm, 52cm), 4ft (122cm, 80cm, 80cm), 6ft (183cm, 105cm, 105cm)
Til Je Wedstrijdvoorbereiding Op Een Hoger Niveau Met Deze Multi-skill Pop-up Voetbal Trainingsdoelen

Train in de achtertuin en in de club met deze FORZA Flash Pop-Up voetbaldoelen. Dit paar draagbare voetbaldoelen is vervaardigd uit gaas om een verscheidenheid aan vaardigheden te verbeteren, zoals het passeren op korte afstanden en lange afstand. De trainingsdoelen zijn compact, licht en klappen open in een seconde, waardoor ze perfect geschikt zijn voor een snelle training onderweg.

 • Pop-up voetbaltrainingsdoelen beschikbaar in 0,8m, 1,2m en 1,8m
 • Deze lichtgewicht voetbaldoeltjes vouw je op en pop je open in enkele seconden met een eenvoudige beweging
 • Sterke maar makkelijk te dragen gaasconstructie die zowel duurzaam als slijtvast is
 • Train alleen of samen met je team, de doeltjes worden als paar geleverd
 • Ontworpen voor avond trainingssessies en slechte weersomstandigheden door de high-vis reflecterende strip

Geschikt voor een groot aantal verschillende toepassingen. De FORZA Flash voetbaldoelen zijn een betrouwbare manier om uw schiet- en passeer nauwkeurigheid naar hogere niveaus te tillen. De mini pop-up voetbaldoelen zijn perfect voor gebruik door kinderen, terwijl de verschillende beschikbare breedtes ook een optie van topkwaliteit bieden voor senior clubtrainingen. De pop-up voetbaldoeltjes kunnen door deze veelzijdigheid en betrouwbaarheid worden gebruikt door spelers van alle leeftijden en niveaus.

Het opstellen van de doeltjes kan niet eenvoudiger, het pop-up ontwerp stelt je in staat om binnen enkele seconden in actie te schieten. Zodra de trainingssessie voorbij is, klap je de opvouwbare voetbaldoelen eenvoudig in met een eenvoudige draaibeweging waardoor ze in de meegeleverde draagtas kunnen voor opslag en transport. Makkelijk om vaardigheidstrainingen te geven wanneer en waar je maar wil, met 8-inch haringen om in zachte ondergrond te plaatsen.

Deze pop-up gaas voetbaldoeltjes zijn van de allerhoogste kwaliteit en combineren een lichtgewicht ontwerp met premium sterkte waarmee u een duurzaam stuk trainingsmateriaal krijgt waarvan u jaren zal van genieten. Ontworpen met een goed zichtbare reflecterende strook kunnen de fluorescerende gele trainingsdoeltjes het hele jaar door worden gebruikt en ook tijdens avond- en wintersessies.

Of je nu op zoek bent naar een pop-up voetbaldoel voor senior training of een klein doel voor kinderen, de verschillende breedtes zorgen ervoor dat je altijd het juiste voetbaldoel krijgt . Verschillende afmetingen zodat je altijd kan trainen op het geschikte het vaardigheidsniveau. Zorg ervoor dat je altijd het doel raakt met FORZA Flash Pop-Up Voetbaldoeltjes.

Terug naar boven