Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORZA CENTRO DOELKEEPER HANDSCHOENEN

FORZA Centro Doelkeeper Handschoenen met een Air Mesh body en robuuste Fingerspine bescherming. Ontworpen voor doelkeepers op professioneel niveau. Beschikbaar in maten 4 tot 11.
 

Vaak samen gekocht

FORZA Doelkeeer Handschoenen Voor Professionele Doelpuntenstoppers

Kleuren

• Cyaan, Wit en Zwart

Materialen

• Hybride desigen (Roll & Negatief gestikt)

• Verwijderbare Fingerspine bescherming en mobiliteit

• Verstevigde duim

• Verstevigde stiksels

• Geschikt voor gebruik in alle weersomstandigheden

• 3.5mm cyaan latex ProGrip palm met siliconen grip print aan de binnenkan

• Latex rug

• Air Mesh body en gelamineerd comfortschuim

• Polsband voor een comfortabele pasvorm

• Met een handige draagtas

Maten

• Beschikbaar in maten 4 (6-7 jaar), 5 (8-9 jaar), 6 (10-11 jaar), 7 (large jeugd), 8 (small volwassenen), 9 (medium volwassenen), 10 (large volwassenen) en 11 (extra large volwassenen)

Let op: Dit product is om hygiënische redenen niet retourneerbaar, dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

Hou De Netten Leeg Met Deze Beste Doelkeepers Handschoenen Voor Professionals

Om de top te bereiken moet je net dat tikkeltje beter zijn dan de anderen. Laat jouw doelkeepers skills schitteren met deze professionele FORZA Centro Doelkeeper Handschoenen. Top kwaliteit voor Non-League tot Premier League om de penalty box te domineren met de beste goalie handschoenen die je op de markt kan vinden.

Het fantastische design van deze handschoenen in cyaan, wit en zwart is net zo cool en strak als Manuel Neuer tijdens een penalty shootout. De FORZA Centro doelkeeper handschoenen zijn gemaakt conform de professionele normen en zullen je ongetwijfeld helpen het doel leeg te houden zodat je ervan op aan kan dat zelfs de top scouts niet langs jou heen kunnen kijken. Deze goalie handschoenen zijn duurzaam, gaan super lang mee en zijn de beste professionele handschoenen die je op de markt zal vinden.

Als het gaat om jouw vingers te beschermen nemen deze keepershandschoenen geen halve maatregelen. De hybride rol en de negatieve stiksels zorgen voor een perfecte pasvorm zodat je ongetwijfeld elke bal uit het doel zal houden. Met de Fingerspine-bescherming behoudt je de behendigheid die je nodig hebt om je tegenstander van de overwinning te houden. Afgewerkt met een verstevigde duim is dit een professionele handschoen voor keepers met de ambitie om geen doelpunten in hun doel te laten.

In het heetst van de strijd is comfort regel nummer 1 voor doelkeepers. De FORZA Centro keepershandschoenen zijn ontworpen met een Air Mesh body voor een optimale luchtstroom naar de handen. Deze luxueuze keepershandschoenen zijn voorzien van gelamineerd schuim en geven iedereen de uitstraling van een superster-shot-stop. Voor een echt comfortabele pasvorm en veiligheid de ganse wedstrijd door zorgt de wikkel rond de polsband.

Deze top kwaliteit doelkeeper handschoenen zijn geschikt voor alle leeftijden en beschikbaar in maten 4 tot 11. Ze worden geleverd in een handige draagtas en zijn een must-have voor keepers die hun zinnen gezet hebben op het bereiken van de top.

Doelkeeper Handschoenen Maattabel - Afmetingen Van De Basis Van De Pols Tot Vingertoppen

Doelkeeper Handschoenen Maat Afmetingen Maat 4 (6-7 jr) 6in (15cm) Maat 5 (8-9 jr) 6.3in (16cm) Maat 6 (10-11 jr) 6.8in (17.2cm) Maat 7 (Large Jeugd) 7.2in (18.2cm) Maat 8 (Small Volwassenen) 7.6in (19.4cm) Maat 9 (Medium Volwassenen) 8in (20.4cm) Maat 10 (Large Volwassenen) 8.5in (21.5cm) Maat 11 (XL Volwassenen) 8.9in (22.6cm)

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven