Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORZA ASTRO Slalompalen Met Voet [1,5m of 1,8m Hoog]

(1)
5ft/6ft hoge slalompalen op rubberen voet voor gebruik op astroturf en indoor sportvelden. Gemaakt van 34 mm / 25 mm diameter kunststof. Beschikbaar in verpakkingen van 8 of 16.
 

Vaak samen gekocht

FORZA Voetbal Publieksafsluiting Beschikbaar In Twee Lengtes

Afmetingen

  • Palen: 1.2m (4ft) tall
  • Lint: 60m (65 yards) of 120m (130 yards)

Materiaal

  • Palen: PVC-kunststof
  • Touw: polypropyleen
  • Tas: ultra-duurzaam nylon

Diversen

  • Zes palen zijn voorzien van het 60m (65 yard) touw, twaalf zijn geleverd met het 120m (130 yard) touw
  • Fluo gele palen en touw
  • Grondringankers houden het touw strak
  • Draagtas bewaart de volledige set op één plek
Train Zoals Kampioenen Op Astroturf En Indoor Terreinen Met Deze Slalompalen

Hoge slalompalen op rubberen voet voor gebruik op astroturf en indoor sportvelden. Gemaakt van 34 mm / 25 mm diameter kunststof. Beschikbaar in verpakkingen van 8 van 16.

Deze slijtvaste slalompalen staan op een lengte van 6 ft of 5 ft en zijn gemaakt van stevig onbreekbaar plastic, waardoor ze een lange levensduur hebben die overeenkomt met hun professionele kwaliteit. Met standaard stevige rubberen voeten, worden uw astroturf en indoor trainingssessies nog beter door de toevoeging van de FORZA astro slalompalen. Je team gaat vlijmscherp naar de wedstrijd dankzij FORZA trainingsapparatuur.

Snelle voeten, snelle reacties en een zinderend tempo zijn de kenmerken van de allerbeste spelers in verschillende sporten. De terugverende functie van de palen is ontworpen om elk van deze attributen te stimuleren en biedt training die bevorderlijk is voor het dynamische karakter van een echte wedstrijd. In welke sport je ook deelneemt, je zal de tegenstander in een flits kunnen omzeilen.

Om optimale prestaties op astroturf en indoor sportvelden te garanderen, biedt de rubberen voet stabiliteit en duurzaamheid. Een hele ploeg van snelle sportsterren kan op razendsnelle snelheid trainen zonder angst voor schade aan de slalompalen. Robuust en gebouwd om lang mee te gaan! Deze slalompalen van topkwaliteit zijn ontworpen met het oog op een lange levensduur.

Deze handige multi-functionele trainingspalen kunnen ook worden gebruikt voor keeperstrainingen op astroturfvelden. Door de polen op een rij te zetten en erdoorheen te schieten, kun je echte wedstrijdscenario's nabootsen met afgebogen schoten die je keepersreflexen aanscherpen.

Gemaakt uit opvallend en ultra-zichtbaar fluorescerende geel. De 5ft en 6ft hoge slalom palen geven je aanvallende spelers de sleutels om de verdediging van de tegenstander te ontgrendelen. Of je nu je trainingssessies op astroturf, 4G of indoorvelden houdt, deze baanbrekende astro-slalompalen helpen je bij het nastreven van succes.

Onze Prijzen

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Terug naar boven