Expresverzending Wacht minder, speel meer

FORB AFSLAGPAD GOLF OEFENMAT

(4)
Draagbare golf fairway mat uit realistisch 8mm kunstgras. Afslagpad met een enkele rubberen golf tee. Dit compact model met 2ft x 1ft neemt u overal makkelijk mee naartoe
 

Vaak samen gekocht

Van De Achtertuin Naar De Driving Range - Overal Een Fairway Beschikbaar!

Afmetingen:

  • Mat: 2ft x 1ft
  • Volume Gras: 8mm kunstgras dat op overtuigende wijze het uiterlijk, het gevoel en de consistentie van echt fairway gras nabootst. Net alsof je op de golfbaan staat.

Materialen:

  • Base: Extreem duurzame rubberen basis

Diversen:

  • Makkelijk op te bergen en te vervoeren door het compacte ontwerp
  • Geleverd met 1 verwijderbare rubberen tee voor driving training
  • Geschikt voor indoor en outdoor gebruik - kan vrijwel op elke vlakke ondergrond gebruikt worden

 

Compacte Golfmat Om Je Chip Shot Op Peil Te Krijgen!

Maakt deel uit van het befaamd assortiment FORB golf oefenmatten. Deze mini fairway mat mag dan klein van formaat zijn maar zal 100% zeker jouw golfprestaties naar een hoger niveau tillen

Neem deze compacte en draagbare mat overal mee naartoe en oefen zowel indoor als outdoor zoals Rory McIlroy!

Gemaakt uit ongelooflijk levensecht 8mm kunstgras. Deze 2ft x 1ft afslagmat is perfect voor het oefenen van delicate korte chip shots maar is ook geschikt dankzij de verwijderbare rubberen tee om te blijven trainen op jouw aanloopshots en lange drives.

Deze lichte en draagbare afslagmat is een perfecte winter golfmat om mee te nemen op de golfbaan. Pop de mat op het ijzige gras om ervoor te zorgen dat je het perfecte shot slaat, ongeacht het weer!

Net World Sports levert een breed assortiment aan golfuitrusting en accessoires. Deze oefenmat is een essentieel hulpmiddel voor golftraining voor spelers van alle leeftijden en niveaus. Combineer met onze FORB Golf Chipping Net of Draabaar Tuin Golfnet voor een pro trainings set-up.

Terug naar boven